HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Shopping Star: «Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι»

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του “Shopping Star” η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Breakfast@Star” όπου αποκάλυψε τα παρασκήνια και όσα θα δούμε σε λίγες ημέρες.

«Ανυπομονούμε να τα δείτε όλα. Έχει χάρη, τσαχπινιά, πολλή πλάκα αλλά και πολλά tips μόδας. Στην πρεμιέρα θα δείτε εμένα για πρώτη φορά, ελπίζω να είστε καλοί μαζί μου», δήλωσε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο είναι καταπληκτική. Βέβαια, δεν βλεπόμαστε, μιλάμε με μηνύματα και λέμε: τι έκανες σήμερα, τι είπες εκεί. Τον ρωτάω πόσο με τρολλάρει αλλά ακόμα δεν μου δίνει λεπτομέρειες».

«Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες που βάζω. Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι, πολύ ελαστική δε μπορώ να είμαι, γιατί είναι διαγωνισμός. Οπότε, είμαι αντικειμενική. Βαθμούς κόβω όταν δεν προλάβει να κάνει κάτι η παίκτρια, οι βαθμοί χάνονται στην εκτέλεση».

Τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε ότι: «Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, τώρα αρχίζουμε και γνωριζόμαστε. Πολλοί τρελαίνονται για το Shopping Star και μάλιστα πολλοί άντρες. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι. Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: «Δε με απασχολεί τι γράφεται για αντικατάστασή μου στο Shopping Star από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί»

georgegsp

Rack: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τις κατηγορίες για βιασμό- «Εγώ είμαι ο βιασμένος σε αυτή την περίπτωση»

HerNews ka

Σάσα Μπάστα: Βάζει οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού – “Κάθε χρόνο μας χωρίζουν”

georgegsp