HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλίας Βαλάσης: Αποχώρησε ενοχλημένος από τις κάμερες όταν ρωτήθηκε για το “Survivor”

Στην πρεμιέρα τις κινηματογραφικής ταινίας «Πίσω από τις θημωνιές» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 ο Ηλίας Βαλάσης. Ο νικητής του πρώτου Survivor που έγινε στη χώρα μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την υποκριτική, έδειξε να ενοχλείται όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ριάλιτι επιβίωσης.

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Σας παρακαλώ τώρα, μη μου λέτε τέτοια. Αφήστε τον Γιώργο Αγγελόπουλο» απάντησε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Ντάνο και την συμμετοχή του στην ταινία του Μανούσου Μανουσάκη αλλά και του Γιάννη Σμαραγδή.

«Άσε το Survivor, εδώ έχουμε τέχνη, έχουμε πολιτισμό και μου λες τώρα…» ήταν η απάντησή του σε ερώτηση σχετικά με το Survivor ενώ όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν ρωτώντας τον αν το έχει παρακολουθήσει εκείνος αποχώρησε λέγοντας: «Γεια σας παιδιά, σας αγαπώ».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευαγγέλια Μουμούρη: “Δεν θεωρούσα ότι θα έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης”

Her News b

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σε σχέση με νεαρή κόρη πασίγνωστου επιχειρηματία!

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν παρών στη σοκαριστική επίθεση με μπαλτά στην Κηφισιά

HerNews ka