HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος που μου έδειξε την αγάπη και τον έρωτά του»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 29/5 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το ζήτημα της αποφυλάκισης της γυναίκας που της επιτέθηκε με βιτριόλι, καθώς λέγεται πως η κατηγορούμενη θα αποφυλακιστεί σε 1 με 1,5 χρόνο.

Ακόμη μίλησε για τον άντρα ο οποίος βρέθηκε δίπλα της και την στήριξε κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που βίωνε στη ζωή της.

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, δεν μου είναι πολύ ευχάριστο δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Πολύ δύσκολο συναίσθημα αλλά αν το σκεφτείς με τη λογική ότι ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει κυριολεκτικά για να σε σκοτώσει μία δύο και τρεις και πέντε φορές και δεν έχει μετανιώσει παρόλο που έχει συλληφθεί και έχει περάσει δύσκολα στη φυλακή. Αν όλα αυτά δεν τον έχουν κάνει να μετανοήσει, τότε ναι ανησυχώ», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στη συνέχεια μίλησε για το εφετείο από την πλευρά της κατηγορουμένης: «Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της. Δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό». Ακόμη, αναφέρθηκε στην αγωγή που θα κάνει στα αστικά δικαστήρια για να λάβει την αποζημίωση που δικαιούται και τόνισε ότι: «Δεν θέλω προσωπικά χρήματα. Θέλω να πάνε στο ίδρυμά μου προς υποστήριξη των εγκαυματιών».

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρξε κάποιος άνθρωπος στη ζωή της μετά την επίθεση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε ότι: «Μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για μένα, που τότε δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ εκατό τοις εκατό, όμως ήταν εκεί. Πλέον δεν είναι στη ζωή μου, ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν είναι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα για το Open Weekend

Her News b

Μίνως Θεοχάρης: “Δεν χωράω σε καμία κατηγορία – Ζω τη ζωή μου με ελευθερία”

Her News b

Ματίνα Παγώνη: «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου είναι όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου. Δεν το αποδέχτηκα ποτέ»

Her News