HerNews.gr
Social News

Iωάννα Τούνη: “Δε μου κάνουν τα ρούχα μου, θα βγω με το παρεό. Δεν είναι ντροπή”

Iωάννα Τούνη

Η Iωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι.

Iώαννα Τούνη-hernews

Η διάσημη influencer- επιχειρηματίας βιώνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της. Στο πλευρό της βρίσκεται ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου που πλέει και εκείνος σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτήν τη στιγμή διακοπές στην Κρήτη και η Ιωάννα Τούνη “παραπονέθηκε” για την αλλαγή στην εμφάνιση της λόγω της εγκυμοσύνης της στον σύντροφο της σε ένα βίντεο.

Iώαννα Τούνη-hernews

Πιο συγκεκριμένα εκείνη ανέφερε χααρακτηριστικά πως:

Δε μου κάνουν τα ρούχα μου, θα βγω με το παρεό. Δε μου κάνουν και δεν είχα υπολογίσει ότι η κοιλιά μεγαλώνει τόσο πολύ και το στήθος μου μαζί και δε χωράνε, δεν είναι ντροπή, αλήθεια είναι. Δε με χωράνε τα ρούχα μου, πρέπει να πάρω μεγαλύτερο νούμερο, πάρα πολύ μεγάλο νούμερο για να έχει περιθώριο”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Το να γελάς και να είσαι ανόητος είναι το καλύτερο φάρμακο της ζωής»

Vip Group

Kourtney Kardashian: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Travis Barker με τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες

HerNews ka

Valentino: Μοντέλο έπεσε στην πασαρέλα και τα social media τα έβαλαν με τον οίκο μόδας

georgegsp