HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους και ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για την βάφτισή του, από την επιλογή του νονού.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, σύμφωνα με τις πληροφορίες της, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει πρόταση κουμπαριάς στον Γιώργο Μανίκα, εκφράζοντας την επιθυμία του να βαφτίσει τον γιο τους.

«Έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της κουμπαριάς. Αυτή η ιδέα δεν έχει πέσει από τους followers μόνο. Φαίνεται πως ο Δημήτρης έχει κάνει ήδη πρόταση στον Γιώργο Μανίκα να τους βαφτίσει το παιδί που απέκτησε με την Ιωάννα Τούνη και ο Γιώργος είναι στη διαδικασία που το σκέφτεται πολύ», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ο Γιώργος Μανίκας είναι ένα καταπληκτικό παιδί, χαμηλών τόνων, είναι πολύ καλός μπαμπάς και ενδιαφέρεται πολύ για τον γιο του», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξανδρος Κοψιάλης: “Φίλοι μου έμειναν άβουλοι μέχρι αηδίας κατά τον λιθοβολισμό μου!”

HerNewskl

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση που έδωσε στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για το ταξίδι της στη Ρώμη

HerNewskl

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες τους σε κοσμοπολίτικο νησί

Her News b