HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πότε θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση του γιού τους & ο τρίτος νονός “έκπληξη”

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 14/9 στο “Ηappy Day” ότι η βάπτιση του 8 μηνών “νουνίτο”, θα τελεστεί την επόμενη Παρασκευή 22/9 με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξει και τρίτος νονός εκτός από την Στέλλα Πάσσαρη η οποία είναι η κολλητή της Ιωάννας Τούνη και τον Γιώργο Μανίκα.

Ο τρίτος νονός θα είναι ο 10χρονος γιός του Γιώργου Μανίκα, Άγγελος-Ιωάννης όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η influencer είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ότι θέλει να ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό πάρτι για να γιορτάσουν τη βάπτιση του γιού της με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: Θετική στον κορονοϊό – Tο μήνυμά υπέρ του εμβολιασμού

georgegsp

Frank Hoogerbeets: Ποιος είναι ο «ψευδοπροφήτης» που ισχυρίζεται ότι προέβλεψε τον σεισμό στην Τουρκία

georgegsp

Σοφία Αλατζά: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

HerNews ka