HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Τούνη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που προκάλεσε τον εκνευρισμό της

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/10 στο Kick-Off Party για το φετινό Madwalk, όπου και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, η influencer μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Όχι, από εμένα σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Πρόπερσι είχα βάλει ένα στοίχημα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ποια θα είναι γεμάτη κοιλιακούς το καλοκαίρι. Βάζω εγώ το στοίχημα, τολμάω και μετά ήμουν με την κοιλιά φουσκωμένη».

 «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά τίποτα σοβαρό, τίποτα επίσημο σίγουρα. Τα ταξίδια μου θα τα πάω εγώ», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη αναφορικά με το αν θα παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τέλος, η influencer ρωτήθηκε για τον εκνευρισμό της, μετά τη διαρροή του προσκλητηρίου της βάφτισης του γιου της: «Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος, όλα καλά. Με στεναχωρεί γενικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι ήταν τελικά πεταμένος κόπος», απάντησε η Ιωάννα Τούνη. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιβάν Σβιτάιλο: «Βίωσα bullying γιατί ήμουν ένα αγόρι 10 χρονών που έκανε μπαλέτο»

HerNews ka

Λάκης Γαβαλάς για Νίκο Βέρτη & τη σύντροφό του: «Είδα δυο αγαπημένους ανθρώπους»

HerNews ka

Κώστας Φραγκολιάς: Δεν υπήρχε στους εκλογικούς καταλόγους και δεν κατάφερε να ψηφίσει

HerNews ka