HerNews.gr
Ελλάδα

Ιθάκη: Με νέο πρόσωπο το δημοτικό σχολείο – Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον Ιανό

Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές που υπέστη το κτίριο που στεγάζει το Δημοτικό Σχολείο Βαθέως, στην Ιθάκη, έπειτα από το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού, τον Μάρτιο του 2020.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, ο ίδιος είχε αποστείλει έγγραφη επιστολή προς την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στην οποία γνωστοποιούσε τις μεγάλες ανάγκες του νησιού και στην οποία σημείωνε το ακανθώδες πρόβλημα που ζητούσε λύση.

Στη συνέχεια και σε συνάντηση του κ. Στανίτσα με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη κατέστη σαφές πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στην Ιθάκη, έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο να υποδεχτεί, καταλλήλως, τα παιδιά το σχολείο τους.

Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το δημοτικό σχολείο στην Ιθάκη είναι έτοιμο, προκειμένου να φιλοξενήσει με ασφάλεια και ευπρέπεια τους μικρούς μαθητές.

Νεότερα Άρθρα

Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

HerNews ka

Κοζάνη: Νεκρός 55χρονος που πνίγηκε τρώγοντας μηλόπιτα – «O εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο για 15 λεπτά» λέει η κόρη του

georgegsp

«Ελεύθεροι» μετά από δύο χρόνια πανδημίας: Επιστρέφουμε στην κανονικότητα

Her News b