HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ήβη Αδάμου: “Η Ανδρομάχη είχε όλη την όρεξη, λυπάμαι που δεν πέρασε η Κύπρος”

Ήβη Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου πήρε θέση όσον αφορά τη συμμετοχη της Ανδρομάχης στον μουσικό θεσμό της Eurovision και τον αποκλεισμό της Κύπρου.

Ήβη Αδάμου

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” και δε μπόρεσε να μη σχολιάσει τη Eurovision 2022 στο Τορίνο. Aρχικά, ανέφερε πως της άρεσε πολύ το τραγούδι της Κύπρου , ενώ τόνισε πως:

Ήβη Αδάμου

Η Ανδρομάχη ήταν γλυκύτατη, πάρα πολύ ωραία. Το τραγούδι μου άρεσε πάρα πολύ από την αρχή, είναι τόσο γλυκό κορίτσι. Η Ανδρομάχη είχε όλη την όρεξη, λυπάμαι που δεν πέρασε η Κύπρος. Στεναχωρήθηκα και μου έκανε εντύπωση. Η κοπέλα είναι θέα, τραγουδάει πάρα πολύ ωραία“. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αντίδραση της σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα – «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

HerNews ka

Μαρία Ηλιάκη: Βάπτισε την κόρη της με τον Στέλιο Μανουσάκη & αποκάλυψε το λόγο που πήρε το όνομα της πεθεράς της

HerNews ka

Μεγάλη Εικόνα: Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην πρεμιέρα

HerNews ka