HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Aniston: Ξεσπά σε λυγμούς μιλώντας για τον Matthew Perry (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Jennifer Aniston ξέσπασε σε κλάματα καθώς ρωτήθηκε για τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στο Friends, Matthew Perry, σε μια νέα συνέντευξη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του στα τέλη Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών. Τον Δεκέμβριο του 2023, κρίθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης, ενός αναισθητικού που χρησιμοποιείται ως θεραπεία για την κατάθλιψη.

Και κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων του Variety στο Actors on Actors, η 55χρονη Jennifer Aniston μίλησε με την σταρ του Abbott Elementary Quinta Brunson, η οποία ρώτησε πώς είναι να βλέπεις το Friends μετά τον τραγικό θάνατο του Matthew.

Όταν η Aniston άκουσε την ερώτηση, άρχισε να κλαίει και είπε: «Ω Θεέ, μη με κάνεις να κλάψω!» «Ήδη κλαις», είπε η Quinta. «Θέλεις ένα λεπτό; Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε».

Ένας παραγωγός έσπευσε να δώσει στην ηθοποιό ένα χαρτομάντιλο ενώ εκείνη δήλωσε: «Αυτά είναι δάκρυα χαράς». Το Friends ήταν μια τεράστια παγκόσμια επιτυχία καθώς προβλήθηκε για 10 σεζόν μεταξύ 1994 και 2004 και πρωταγωνιστούσαν οι Jen, Matthew, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Lisa Kudrow.

Το σόου ακολούθησε μια ομάδα φίλων και τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας για το αγαπημένο σόου, η Jennifer είπε: «Είναι τόσο περίεργο να πιστεύεις ότι είναι 30 ετών».

«Το γεγονός ότι είχε αυτή τη μακρά και υπέροχη ζωή και εξακολουθεί να σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που νομίζω ότι και οι έξι από εμάς θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε». Και πρόσθεσε «Είναι μια οικογένεια για πάντα».

Τον Νοέμβριο, η Jennifer Aniston παρευρέθηκε στην κηδεία του Matthew Perry -ο οποίος πάλευε με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά για πολλά χρόνια, αλλά θεωρήθηκε ότι ήταν νηφάλιος τη στιγμή του θανάτου του- με τους συναδέλφους της στο καστ αλλά λέγεται ότι «κρατήθηκε για τον εαυτό της» εκείνη την ημέρα.

Η ηθοππιός αποκάλυψε ότι ο Matthew Perry ήταν χαρούμενος και υγιής καθώς του έστελνε μήνυμα ακόμη και το πρωί του θανάτου του.

Η Jennifer Aniston ήταν ειλικρινής για τις αλληλεπιδράσεις τους μαζί κατά τις τελευταίες μέρες του Perry σε μια νέα συνέντευξη στο Variety καθώς εμφανίζεται στο εξώφυλλο με τη συμπρωταγωνίστριά της στο The Morning Show, Reese Witherspoon.

Η σταρ του Morning Show μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα συμπρωταγωνιστή της στο Friends.

Η Jennifer Aniston περιλάμβανε ένα γλυκό μήνυμα που της έστειλε ο Perry κάποια στιγμή στο παρελθόν, το οποίο αποκάλυψε ότι μπορούσε να την κάνει να γελάσει, κάτι που είπε ότι ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον.

Μάθιου Πέρι: Εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου του ηθοποιού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο βασιλιάς Κάρολος & η Καμίλα τον αποκλείουν από σημαντικό γεγονός

HerNews ka

Εκλογές Τουρκία: Θρίαμβος Ερντογάν – Εκατομμύρια στις κάλπες

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο ουρανός ήταν γεμάτος ουράνια τόξα στη Μ. Βρετανία λίγο πριν φύγει από τη ζωή

HerNewskl