HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Αποκαλύφθηκαν οι πιθανοί λόγοι για το διαζύγιό τους

Οι θαυμαστές τόσο της Jennifer Lopez όσο και του Ben Affleck περιμένουν με ανυπομονησία τα επίσημα νέα από τα πρακτορεία τους. Ενώ τα μέσα ενημέρωσης κάνουν εικασίες για διάφορες καταστάσεις, κανείς από τους δυο δεν έχει σχολιάσει δημόσια τον γάμο τους ή τις φήμες για πιθανό διαζύγιο.

Πολλοί πιστεύουν ότι επίκειται διαζύγιο, ειδικά αφού ο Ben Affleck φέρεται να μετέφερε τα πράγματά του από το σπίτι της οικογένειας.

Η σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck συνεχίζει να κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα. Το δυναμικό ζευγάρι του Χόλιγουντ αναζωπύρωσε τον έρωτά του το 2021 μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες χωρισμού και παντρεύτηκε το 2022.Το 2024 δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον γάμο τους

Όλα έμοιαζαν καλά μέχρι που πρόσφατες αναφορές έδειξαν ότι η σχέση τους επιδεινώνεται, με έναν αναπόφευκτο χωρισμό να βρίσκεται στον ορίζοντα. Αν και είναι ακόμα μαζί προς το παρόν, όλοι προσπαθούν να εντοπίσουν τους λόγους πίσω από τα υποτιθέμενα προβλήματα τους.

Μια παλιά συνέντευξη με το Cosmopolitan από το 2005, που αποκαλύφθηκε πρόσφατα από το CheatSheet, αποκαλύπτει μια από τις «αγενείς» συνήθειες της Jennifer Lopez.

«Η χειρότερη συνήθεια μου είναι ότι ενώ οι άνθρωποι μιλούν, θα σκέφτομαι ήδη τρία άλλα πράγματα. Είναι αγένεια», παραδέχτηκε η Jennifer Lopez.

«Μερικές φορές, αν το άτομο είναι πολύ συντονισμένο και το παρατηρήσει, θα μου πει: “Πού είσαι αυτή τη στιγμή;”».

Κάποιοι εικάζουν ότι αυτό το παλιό σχόλιο μπορεί να ρίξει φως στα τρέχοντα προβλήματα του ζευγαριού. Επιπλέον, πολλοί πιστεύουν ότι η περιφρόνηση του Affleck για την προσοχή των παπαράτσι και των μέσων ενημέρωσης επιβαρύνει τον γάμο τους, απηχώντας τα ζητήματα που οδήγησαν στον χωρισμό τους το 2004.

Και οι δυο νόμιζαν ότι είχε περάσει αρκετός καιρός για να αναζωπυρωθεί ο έρωτάς τους, ωστόσο η δοκιμασία της καθημερινής κοινής ζωής τελείωσε την περίοδο του μήνα του μέλιτος και έφερε και τις δύο διασημότητες ξανά στην πραγματικότητα.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: «Μπορεί να έχουν υπογράψει ήδη το διαζύγιο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η κοινή τους βόλτα με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού

HerNews ka

Louis Vuitton: Αν αγαπάς την πολυτέλεια επισκέψου το νέο ξενοδοχείο της

HerNews ka

Blake Lively: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ!

HerNewskl