HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Άσχημα νέα για το ζευγάρι

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φέρονται να έχουν αποστασιοποιηθεί ο ένας από τον άλλο καθώς εντείνονται οι εικασίες διαζυγίου.

Μια πηγή είπε στο «Entertainment Tonight» τη Δευτέρα ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, «ζουν χωριστές ζωές», αλλά «δεν έχουν χωρίσει ακόμη επίσημα».

«Σε αυτό το σημείο, απλώς κάνουν τα δικά τους», είπε η πηγή. «Μπήκαν στη σχέση τους πολύ αισιόδοξοι και πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά δεν άλλαξαν».Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν ΆφλεκΤο Σαββατοκύριακο, πολλά καταστήματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι πουλάει την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς, στην Καλιφόρνια, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων – μόλις ένα χρόνο μετά την αγορά του ακινήτου σε μετρητά.

Ενώ ο Ben Affleck φέρεται να άρχισε να μένει σε ένα σπίτι στο Μπρέντγουντ στα μέσα Μαΐου, η τραγουδίστρια άρχισε επίσης πρόσφατα «να κάνει περιοδείες σε σπίτια και να ψάχνει για το δικό της σπίτι», ανέφερε η πηγή.

Σημείωσαν ότι η Lopez «στηρίζεται» στη μητέρα της, τις αδερφές της Lynda και Leslie Ann και τα 16χρονα δίδυμα Max και Emme κατά τη διάρκεια αυτής της «μεταβατικής περιόδου».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια ακύρωσε ακόμη και την περιοδεία «This Is Me… Live | The Greatest Hits»  για να περάσει χρόνο με «τα παιδιά, την οικογένειά της και τους στενούς φίλους της».Ο ηθοποιός του «Argo», από την πλευρά του, βασίζεται επίσης στα αγαπημένα του πρόσωπα για να τον βγάλουν ​​από τις δύσκολες στιγμές – συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου φίλου και του συμπρωταγωνιστή του στο «Good Will Hunting», Matt Damon.

«Ο Ben είναι λυπημένος για όλα αυτά, αλλά επικεντρώθηκε στη δουλειά του, είναι ένας εξαιρετικός μπαμπάς και συνεργάζεται καλά με την Jennifer Garner», είπε η πηγή.

«Έχει στηριχθεί στον Matt Damon και τον στενό κύκλο των φίλων του», συνέχισε. «Ο Matt είναι πάντα κοντά στον Ben και τον υποστηρίζει».

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τα παιδιά τηςΠαρά το γεγονός ότι χώρισαν για λίγο χρόνο, ο Ben και η Jennifer συναντήθηκαν για περίπου τέσσερις ώρες στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς το Σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι 4.000 τετραγωνικών, το οποίο διαθέτει 17 υπνοδωμάτια και 30 μπάνια, σε μετρητά για 60,85 εκατομμύρια δολάρια τον Μάιο του 2023. Σύμφωνα με το TMZ , ζητούν «περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια» για την έπαυλη.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο λόγος που είναι στα χωρίσματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Πήγε να παραδώσει…βραβείο μετά τη συνάντηση με τον καρκινοπαθή πατέρα του

HerNews ka

Ποια διάσημα ζευγάρια αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους το 2023;

HerNews ka

Kim Kardashian: Γιατί γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της σε ένα Burger-άδικο;

HerNews ka