HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η αμήχανη στιγμή τους σε αγώνα μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck απέφυγαν εσκεμμένα να φιληθούν στο στόμα δημόσια όταν συναντήθηκαν στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια την Κυριακή για τον αγώνα μπάσκετ του 12χρονου γιου του ηθοποιού.

Αντίθετα, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να χαμογελά και να δίνει ο ένας στον άλλο  φιλιά στο μάγουλο, ενώ χαιρετιόντουσαν έξω από το στάδιο. Εθεάθησαν επίσης να περπατούν μαζί χωρίς να πιαστούν χέρι χέρι.

Παρά την αξιοσημείωτη έλλειψη τρυφερών στιγμών, το δίδυμο φάνηκε να είναι σε καλή διάθεση καθώς μαζί τους ήρθε η μητέρα του Affleck, Anne Boldt. 

Στο γεγονός παρευρέθηκε και η πρώην σύζυγος του βραβευμένου Ben Affleck, Jennifer Garner. 

Η πολυάσχολη μέρα της Jennifer Lopez με οικογενειακές εξόδους ακολούθησε την απόφασή της να ακυρώσει το This Is Me… την καλοκαιρινή περιοδεία της για να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή.

«Η Jennifer παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά της, την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους», ανέφερε το Live Nation σε δήλωση την Παρασκευή.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ότι ήταν «αποκαρδιωμένη και συντετριμμένη» για τα νέα στο ενημερωτικό δελτίο της «On the JLo», λέγοντας στους θαυμαστές της: «Παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο».

Η απροσδόκητη κίνηση της μπορεί να σχετίζεται με εικασίες ότι αυτή και ο ηθοποιός βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Ο 51χρονος Ben Affleck φέρεται να ζούσε χωριστά από τη γυναίκα του ενώ έψαχνε σπίτι στο Λος Άντζελες.

«Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς ένα όνειρο και έχει συνέλθει τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει», δήλωσε μια πηγή στα ξένα μέσα.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί την Πέμπτη ενώ πήγαιναν στο πάρτι αποφοίτησης της κόρης του Violet.

H JLo αργότερα άφησε τον ηθοποιό στο ενοικιαζόμενο ακίνητό του πριν φύγει με τη βοηθό της.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ο λόγος που είναι στα χωρίσματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λιονέλ Μέσι: Κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα για όγδοη φορά

HerNews ka

Κέβιν Σπέισι: Κρίθηκε αθώος στη δίκη για σεξουαλική επίθεση – Ξέσπασε σε κλάματα

HerNews ka

Sofia Vergara: Γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή του ο πρώην σύζυγός της Joe Manganiello

HerNews ka