HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Tο παρελθόν, το παρόν & το μέλλον μιας σχέσης που επηρεάστηκε από τον Τύπο

Η σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck τίθεται συνεχώς υπό αμφισβήτηση, αλλά ο γάμος οδηγήθηκε και παρακολουθήθηκε εξίσου από τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν γίνει ένας παράγοντας που έχει διαμορφώσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ζευγαριού.

Τι είχε συμβεί στο παρελθόν

Το 2004, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δημιούργησαν ένα από τα πιο θαυμαστά και ελκυστικά ζευγάρια και προκαλούσαν σάλο όπου κι αν πήγαιναν. Από εκείνη τη στιγμή, όμως, η πίεση την οποία δέχθηκαν δημιούργησε προβλήματα και πήραν χωριστούς δρόμους, παρόλο που ήταν μια αποκαρδιωτική απόφαση.

«Όταν ακυρώσαμε τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν το μεγαλύτερο σπάσιμο της ζωής μου. Ειλικρινά, ένιωθα ότι θα πέθαινα», είπε κάποτε η JLO.

Πρόσφατα, η ίδια η Jennifer εξήγησε στο ντοκιμαντέρ της “The Greatest Love Story Ever Told”: «Ο Ben και εγώ χωρίσαμε τρεις μέρες πριν από το γάμο. Είχαμε προγραμματίσει έναν θεαματικό γάμο, αλλά η πίεση επικράτησε».

Τι ακολούθησε στη συνέχεια

Χρόνια αργότερα, η ζωή τους έφερε ξανά κοντά και μπόρεσαν να έχουν το παραμυθένιο τέλος που πάντα ονειρευόντουσαν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν όπως πριν, είχαν ωριμάσει, μαθαίνοντας από λάθη του παρελθόντος.

«Στην αρχή είχα μια πολύ σταθερή ιδέα σχετικά με τα όρια γύρω από τον Τύπο, ενώ η Jen δεν ήταν τόσο αντίθετη σε αυτό όσο ήμουν εγώ. Ήμουν πολύ αντίθετος σε αυτό (…) Όταν χωρίσαμε η Jen και εγώ, ο καταλύτης ήταν ο τεράστιος θόρυβος γύρω από την ιδιωτική μας ζωή, οπότε όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί της είπα “Δεν θέλω σχέση στα social media”», αποκάλυψε ο Ben Affleck.

Αμέσως μετά, ωστόσο, ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι «δεν ήταν δίκαιο να της το ζητήσω». Είπε: «Είναι σαν να παντρευτείς έναν καπετάνιο και να πεις: “Δεν μου αρέσει το νερό”».

Ο Ben γνώριζε το επίπεδο δημοτικότητας της συζύγου του και ήξερε ότι θα ήταν πάντα στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης.

Ο λόγος της αποξένωσής τους

Πρόσφατα, άνθρωποι γύρω από το ζευγάρι ισχυρίστηκαν ότι το κύριο πρόβλημα είναι ότι έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες. «Της αρέσει να μοιράζεται τα πάντα για τη ζωή της. Είναι πιο εσωστρεφής και συγκρατημένος. Η Jennifer το χρειάζεται αυτό, αλλά αυτό δεν κάνει τον Ben χαρούμενο και του προκαλεί πολύ άγχος», είπε μια πηγή στο περιοδικό People, υποστηρίζοντας ότι το θέμα είναι κάτι που, αναπόφευκτα, έχει καταλήξει να επιβαρύνει τον γάμο.

Ο ηθοποιός έχει δείξει την ταλαιπωρία του σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων στο πλευρό της συζύγου του σε επιδείξεις βραβείων, στα κόκκινα χαλιά, ακόμα και όταν απλώς απολάμβανε μια βόλτα στο δρόμο.

Ο σκηνοθέτης έχει ενοχληθεί από την παρουσία των καμερών, κάνοντας κάθε είδους χειρονομίες που ξεκαθάρισαν πόσο λίγο του αρέσει να εμφανίζεται δημόσια.

Και τι γίνεται με το παρόν;

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η τραγουδίστρια είχε επικεντρωθεί στην παραγωγή των τριών σημαντικότερων έργων της: του νέου της άλμπουμ, της ταινίας «This Is Me… Now» και του ντοκιμαντέρ της, στο οποίο μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση με τον Ben Affleck.

Στον ηθοποιό δεν άρεσε ο τρόπος που δούλευε η γυναίκα του. «Η Jen εμπνεύστηκε από τις εμπειρίες της, έτσι δουλεύουν οι καλλιτέχνες. Κάνω το ίδιο και ως σεναριογράφος και ως σκηνοθέτης, αλλά τα ιδιωτικά πράγματα έμοιαζαν πάντα ιερά και ιδιαίτερα, ακριβώς γι’ αυτό, επειδή είναι ιδιωτικά. Επομένως, αυτή ήταν μια πρόκληση για μένα», παραδέχτηκε ο Affleck.

Ενώ έγραφε και συνέθετε τα τραγούδια για το νέο της άλμπουμ, η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί τα ερωτικά γράμματα που της είχε γράψει ο Ben Affleck όλα αυτά τα χρόνια με όλη την ομάδα της.Jennifer Lopez Shares Ben Affleck Love Letter From 2002Η Jennifer αναγνώρισε ότι ήξερε ότι «δεν ήταν εύκολο» για τον σύζυγό της», αλλά πρόσθεσε: «Με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει σε όλα. Δεν μπορεί να με εμποδίσει να κάνω τη μουσική μου και να γράφω ό,τι γράφω και δεν θέλει να με σταματήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άνετος».

Ο Ben εξακολουθεί να μην δέχεται να γίνεται το θέμα των καμερών που αναβοσβήνουν μέρα με τη μέρα. Ο ηθοποιός, ο οποίος μετακόμισε σε άλλο σπίτι πριν από αρκετές εβδομάδες, προσπαθεί να συνεχίσει την καθημερινότητά του και τον έχουμε δει να κάνει πολλές εξόδους με τα παιδιά του, ακόμη και με την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Jennifer Garner.

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Η αμήχανη στιγμή τους σε αγώνα μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έξαλλη η Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξε γυναίκα που πλησίασε τον πρίγκιπα Χάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδειξε ποτέ το γυμνό σώμα της σε ταινία

HerNews ka

Britney Spears: Για τον εθισμό της στην καφεΐνη – «Κάνω αυτό που με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή»

HerNews ka