HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Βρέθηκαν στο ίδιο μέρος & κράτησαν…απόσταση

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλο στην αποφοίτηση του 12χρονου γιου του Samuel το πρωί της Τετάρτης, εν μέσω εικασιών ότι ο γάμος τους τελείωσε.

Και οι δύο σταρ έφτασαν χωριστά στην ειδική εκδήλωση, με τη Lopez να φέρνει τα 16χρονα δίδυμα Max και Emme για να στηρίξουν τον θετό αδερφό τους και τον Affleck να προσκαλεί τη μητέρα του, Chris Anne Boldt ως συνοδό του.

Η 54χρονη τραγουδίστρια, φαινόταν να έχει κέφια καθώς έμπαινε στην αποφοίτηση με ένα φαινομενικά πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Ο Ben Affleck είχε “αυστηρό βλέμμα” σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εκδήλωση, αλλά ήταν καλοντυμένος με ένα τριών κομματιών μπλε κοστούμι και μαύρα παπούτσια.

Να σημειωθεί ότι φορούσε τη βέρα του. Δεν είναι σαφές εάν η Jennifer Lopez φορούσε τη δική της, καθώς το αριστερό της χέρι δεν φωτογραφήθηκε.

Σε αντίθεση με τον πρώην σύζυγό της, η Jennifer Garner απεικονίστηκε να χαμογελάει καθώς έβγαινε από το όχημα πριν από την αποφοίτηση του μικρότερου παιδιού της. Φόρεσε ένα μπλε καλοκαιρινό φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και ένα καφέ καπέλο.

Αυτή και ο Affleck μοιράζονται επίσης τη Violet, 18, και τη Seraphina, 15, που παρακολούθησαν την αποφοίτηση.

Η έλλειψη αλληλεπίδρασης της Lopez και του Affleck στην αποφοίτηση του Samuel επιβεβαιώνει με έναν τρόπο την αναφορά ότι «ζούσαν χωριστές ζωές».

«Σε αυτό το σημείο, κάνουν απλώς το δικό τους», είπε μια πηγή στο Entertainment Tonight Monday. «Μπήκαν στη σχέση τους πολύ αισιόδοξοι και πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά δεν άλλαξαν».

Ομοίως, μια πηγή κοντά στο περιβάλλον του ηθοποιού είπε στο Page Six τον Μάιο ότι «έχει συνέλθει» σχετικά με τον γάμο του με την Jennifer Lopez.

«Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς ένα όνειρο και έχει συνέλθει τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 — 20 χρόνια μετά τον αρχικό τους αρραβώνα.Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Πωλούν τώρα το συζυγικό σπίτι που αγόρασαν τον Μάιο του 2023, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επεξεργάζονται μια συμφωνία χωρισμού.

«Στον Ben δεν άρεσε ποτέ αυτό το σπίτι», είπε μια πηγή στο People Wednesday. «Είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του».

Ο Affleck φέρεται να μένει σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood της Καλιφόρνια, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην κατοικία της Garner.

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Άσχημα νέα για το ζευγάρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Michael Jackson: Οι κληρονόμοι του κερδίζουν 900 εκατ. δολάρια από την πώληση των επιτυχιών του

HerNews ka

Σπουδαία ανακάλυψη στην Ανταρκτική: Εντοπίστηκε νέα αποικία αυτοκρατορικών πιγκουίνων

HerNews ka

Rihanna: Παραδέχεται ότι είναι αγχωμένη για το “Super Bowl”

HerNews ka