HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Έκανε το χτένισμα που μας θυμίζει τη Barbie

Jennifer Lopez

H επερχόμενη ταινία Barbie με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στα social media, με πολλούς χρήστες να αναρωτιούνται πώς θα είναι το μακιγιάζ και οι ενδυματολογικές επιλογές της ηθοποιού στον ρόλο της κούκλα.

Barbie

Επιπλέον, το Barbiecore trend έχει γίνει δημοφιλές στα social media, με πολλούς ανθρώπους να επιλέγουν το συγκεκριμένο στυλ στο μακιγιάζ, τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Η αλογοουρά, ένα από τα διαχρονικά χτενίσματα της Barbie, έχει επίσης επιστρέψει στη μόδα και γίνεται συχνά αντικείμενο εμπνεύσεων στα social media.

Πράγματι, το hairstyle της Jennifer Lopez στο διαφημιστικό spot του House of Delola είναι εντυπωσιακό και εύκολο να αντιγραφεί. Η συνδυασμένη χρήση του half-up half-down χτενίσματος με τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω, μαζί με το μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και το super model μανικιούρ, δημιουργεί ένα ιδανικό καλοκαιρινό look που μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις. Είναι απλό και κομψό, αλλά ταυτόχρονα κάνει μια δυναμική δήλωση μόδας.

Jennifer Lopez: Έκανε το χτένισμα που μας θυμίζει τη Barbie

Αν θέλεις να αντιγράψεις το iconic hairstyle της JLo, πρέπει να έχεις μακριά μαλλιά. Η Chris Appleton περιγράφει τη διαδικασία στο Instagram του, όπου δημοσίευσε και μια φωτογραφία της JLo με το χτένισμα: “Το half-up half-down χτένισμα είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

Τα μαλλιά της JLo είναι σε μήκος που μας επιτρέπει να το δημιουργήσουμε, απλώνουμε το Color Wow Dream Coat και στεγνώνουμε τα μαλλιά με το Dyson Supersonic. Μετά, χρησιμοποιούμε ένα σπάτουλα για να χωρίσουμε τα μαλλιά, από τα αυτιά και πάνω, και φτιάχνουμε μια χαλαρή αλογοουρά.

Tραβάμε μερικές τούφες από τα πλάγια, τις στρίβουμε και τις δένουμε στην αλογοουρά, δημιουργώντας το χαρακτηριστικό στυλ της Barbie.

Τέλος, περνάμε με το σίδερο μαλλιών μερικές τούφες στο πάνω μέρος, προς τα έξω, για να δημιουργήσουμε το έξτρα μαύρισμα στα μαλλιά που χρειάζεται αυτό το στυλ”.

Το αποτέλεσμα είναι ένα χτένισμα που θυμίζει την κλασική Barbie, αλλά με μια πιο σέξι και μοντέρνα πινελιά. Μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις.

Barbie

Νεότερα Άρθρα

Λιπαρή επιδερμίδα: Σημαίνει καλύτερη γήρανση;

HerNewskl

Πώς να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Kendall Jenner: Έκανε το πιο στυλάτο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

HerNewskl