HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο εξεζητημένο μανικιούρ για τον Αύγουστο

Jennifer Lopez

Η λαμπερή Jennifer Lopez αγαπάει να εκφράζει το στυλ της με γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ, ενώ το bronzer και τα εξεζητημένα μανικιούρ αποτελούν αναπόσπαστα μέρη της beauty ρουτίνας της. 

Στα τελευταία χρόνια, έχει στο πλευρό της τον διάσημο nail artist Tom Bachik, ο οποίος είναι γνωστός για τις εξαιρετικές δημιουργίες του. Με το ταλέντο και την εμπειρία του, ο Bachik δημιουργεί μοναδικά looks που γίνονται viral και αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Σε αυτήν την περίσταση, ο Bachik αποφάσισε να τιμήσει την καταγωγή της Lopez με έναν εκκεντρικό και έξυπνο τρόπο. Διατήρησε τη βάση των νυχιών σε απαλό, φυσικό χρώμα, δίνοντάς τους ένα διακριτικό υπόβαθρο. Στη συνέχεια, στολίσε τα νύχια με μικροσκοπικά λουλούδια και φύλλα χρυσού, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σχέδιο. Το αποκορύφωμα ήταν το νύχι του δείκτη, όπου ο Bachik έγραψε με μαύρα γράμματα τη λέξη ‘Latina‘, αναδεικνύοντας με περηφάνια τις καταγωγικές ρίζες της Lopez.

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο εξεζητημένο μανικιούρ για τον Αύγουστο

Με την αυθεντικότητά τους, τα νύχια αποτελούν μια πανέμορφη καμβά που αναδεικνύει την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας. Η Jennifer Lopez και ο Tom Bachik μας δείχνουν ότι οι λεπτομέρειες είναι και αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Υιοθέτησε το απόλυτο pink nail trend!

HerNewskl

Λευκές κηλίδες στο δέρμα – Αιτίες και θεραπείες

Her News

Mewing: H τεχνική που αναδεικνύει το περίγραμμα του προσώπου

HerNewskl