HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Γιατί κρατάει με «νύχια και με δόντια» τον γάμο της με τον Ben Affleck;

Η Jennifer Lopez αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο από τον σύζυγό της, Ben Affleck, κυκλοφορούν, εντείνοντας τις δυσκολίες της.

Επαγγελματικά, η Jennifer Lopez αντιμετωπίζει οπισθοδρομήσεις στα σχέδιά της, επιδεινώνοντας το άγχος από τον ταραγμένο γάμο της.

Παρά τις φήμες, η Lopez φαίνεται αποφασισμένη να διατηρήσει τον γάμο της. Σύμφωνα με τη The New York Post, επιμένει να μείνει ο Ben Affleck στο πλευρό της, όχι μόνο από αγάπη αλλά και για να προστατεύσει τη δημόσια εικόνα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jennifer Lopez βρίσκει την ιδέα ενός ακόμη διαζυγίου ενοχλητική και πιστεύει ότι θα επηρεάσει αρνητικά την καριέρα της και την αντίληψη του κοινού.

Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε στο Μεξικό για να προωθήσει την τελευταία της ταινία, «Atlas», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Netflix. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, το θέμα του γάμου της με τον Affleck, προέκυψε, οδηγώντας σε μια άβολη στιγμή για την Jennifer Lopez

Η ιστορία τους, που συχνά αναφέρεται ως “Bennifer”, χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο το 2003 όταν διέκοψε τον γάμο του λίγες μέρες πριν την τελετή. Η Jennifer Lopez παντρεύτηκε στη συνέχεια τον Marc Anthony, ενώ ο Affleck παντρεύτηκε την Jennifer Garner, με την οποία έχει τρία παιδιά.

Σε μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός αναζωπύρωσαν τον ρομαντισμό τους και τελικά παντρεύτηκαν σε δύο πολυτελείς τελετές.

Η Lopez μοιράστηκε φωτογραφίες από τους εορτασμούς στα social media της, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο για το ζευγάρι. Ωστόσο, παρά την εξωτερική επίδειξη του έρωτά τους, έχουν εμφανιστεί αναφορές για διάφορες συμφωνίες που έχει κάνει το ζευγάρι για να διατηρήσει τη σχέση του ανέπαφη, συμπεριλαμβανομένων όρων για την οικεία του ζωή.

Οι εικασίες για τη σχέση τους τροφοδοτήθηκαν περαιτέρω όταν η Jennifer Lopez παρευρέθηκε μόνη της στο MET Gala του 2024. Η σόλο εμφάνισή της προκάλεσε ερωτηματικά μεταξύ των θαυμαστών και των μέσων ενημέρωσης, αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες για τη σταθερότητα του ζευγαριού.

Μέσα σε αυτές τις προσωπικές ανατροπές, η καριέρα της αντιμετωπίζει επίσης εμπόδια

Επτά συναυλίες ακυρώθηκαν λόγω χαμηλής ζήτησης, ωθώντας τα στελέχη να επανεξετάσουν τη συμφωνία διαμονής. Η Jennifer Lopez φέρεται να είναι πρόθυμη να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους , μειώνοντας τόσο τον αριθμό των παραστάσεων όσο και την αμοιβή της ανά παράσταση για να κάνει τη συμφωνία πιο ελκυστική.

Καθώς αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις, παραμένει μια εξέχουσα προσωπικότητα στη βιομηχανία του θεάματος. Η αποφασιστικότητά της να διαχειριστεί την προσωπική της ζωή και την καριέρα της αναδεικνύει την ανθεκτικότητά της. Οι θαυμαστές συνεχίζουν να τη στηρίζουν, ελπίζοντας ότι θα ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια και θα συνεχίσει να ευδοκιμεί τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Τζένιφερ Λόπεζ: Η έκκληση που έκανε για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ στα ΜΜΕ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοκ για την Σάρον Στόουν: Έχασε χρήματα από την κατάρρευση της Silicon Valley Bank

Her News b

Jennifer Lopez: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ!

HerNewskl

Μάθιου Πέρι- Για τον χωρισμό του με την Τζούλια Ρόμπερτς: «Δεν θα ήμουν ποτέ αρκετά καλός για εκείνη»

HerNews ka