HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Η απίστευτα ιδιότροπη απαίτηση που έχει από τα μέλη της ομάδας της

Η Jennifer Lopez αντιμετωπίζει νέες καταγγελίες για τη συμπεριφορά της, που προσθέτει στα πρόσφατα προσωπικά και επαγγελματικά της προβλήματα. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η 54χρονη σταρ επιβάλλει έναν κανόνα «απαγορευμένης οπτικής επαφής» για την ομάδα της και τους οδηγούς λιμουζίνας, προκαλώντας περαιτέρω κριτική.

Η καριέρα της Lopez έχει αρχίσει να “πέφτει”, συμπεριλαμβανομένης μιας ακυρωμένης περιοδείας και φημολογούμενων συζυγικών ζητημάτων με τον Ben Affleck. Οι γνώστες του κλάδου ισχυρίζονται ότι η τραγουδίστρια απαιτεί από τα μέλη του πληρώματος να αποφεύγουν την οπτική επαφή.

Η Daily Mail αναφέρει ότι ένας διαδικτυακός χρήστης μοιράστηκε ότι οι εργαζόμενοι στα παρασκήνια στις συναυλίες της έλαβαν οδηγίες να αποφεύγουν την οπτική επαφή μαζί της με κάθε κόστος.

@labellatini #stitch with @darianysantana nah. @JLO #jlo ♬ original sound – LABellatini

Η απαγόρευση επαφής με τα μάτια φέρεται να επεκτείνεται και στους οδηγούς λιμουζίνας. Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι μια έμπιστη πηγή είπε ότι οι οδηγοί της Jennifer Lopez έχουν την οδηγία να μην την κοιτούν, ακόμη και μέσα από τον καθρέφτη. Αυτοί οι λογαριασμοί υποστηρίζονται από διάφορα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός podcaster γνωστό ως LABelatini, ο οποίος μοιράστηκε στο TikTok ότι ο Lopez διέκοψε την παραγωγή για να απολύσει έναν τεχνικό ήχου που την κοίταξε στα μάτια.

Παρόμοιες ιστορίες από πολλές πηγές

Άλλες ιστορίες σχετικά με τη συμπεριφορά της σταρ έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Ένας χρήστης, ο οποίος εργαζόταν σε ένα χιονοδρομικό κέντρο της Καλιφόρνια, είπε ότι το προσωπικό έλαβε οδηγίες να αποφεύγει την οπτική επαφή με την Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού γυρίσματος. Ένα άλλο άτομο είπε ότι τα μέλη της ομάδας προειδοποιήθηκαν να μην έχουν οπτική επαφή, ακόμη και όταν μιλούσαν μαζί της.  Οι ισχυρισμοί της Jennifer Lopez στο παρελθόν

Αυτοί οι νέοι ισχυρισμοί απηχούν προηγούμενες επικρίσεις. Η προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, Meghan McCain, περιέγραψε πρόσφατα τη Lopez ως ένα «βαθιά δυσάρεστο άτομο» στο podcast της, αναπολώντας μια συνέντευξη του 2019 στο «The View». Οι δηλώσεις της έχουν αναζωπυρώσει τις συζητήσεις για τις υποτιθέμενες τάσεις ντίβας της Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Βρέθηκαν στο ίδιο μέρος & κράτησαν…απόσταση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Charlie Puth: Αποκαλύπτει πως διέκοψε ερωτική πράξη για να…γράψει τραγούδι

HerNews ka

Georgina Rodriguez: Έδειξε δημόσια τη στήριξη της στον Cristiano Ronaldo

HerNewskl

Δραματική έκκληση από τον Πάπα Φραγκίσκο: «Σταματήστε! Αφήστε τα όπλα να σιγήσουν»

Her News b