HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Η κίνησή της απέναντι στον Ben Affleck που ανατρέπει τα δεδομένα

Η Jennifer Lopez “έκλεισε” τις φήμες διαζυγίου ενώ έκανε στον σύζυγό της, Ben Affleck, μια ειδική αφιέρωση για την Ημέρα του Πατέρα.

«Ο ήρωάς μας», έγραψε στο Instagram Story της την Κυριακή η τραγουδίστρια με ένα emoji με λευκή καρδιά. «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα».

Μαζί με το γλυκό μήνυμα, επισύναψε μια αναδρομική φωτογραφία του Ben Affleck με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν.

Η Jennifer Lopez εύχεται στον Ben Affleck Χρόνια Πολλά για την Ημέρα του ΠατέραΟ Ben Affleck, μοιράζεται τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel, με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

Είναι επίσης ο πατριός των 16χρονων διδύμων της Jennifer Lopez, Emme και Max, τους οποίους μοιράζεται με τον πρώην σύζυγο Marc Anthony.

Η Lopez, έκανε το ειδικό αφιέρωμα στον ηθοποιό αφού πέρασαν χρόνο μαζί στο κτήμα τους στο Bel Air, στην Καλιφόρνια, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων το Σάββατο.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ ΛόπεζΑργότερα εκείνη την ημέρα, εθεάθησαν επίσης να φτάνουν στο ενοικιαζόμενο σπίτι του με ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Ο Ben Affleck οδήγησε στην ιδιοκτησία με κατεβασμένα τα παράθυρα καθώς έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο ενώ βρισκόταν σε κίνηση.

Εν τω μεταξύ, η σύζυγός του επιβιβάστηκε στη θέση του συνοδηγού ενός BMW λίγο πίσω του. Η Jennifer Lopez δεν έμεινε πολύ καθώς λίγο μετά φωτογραφήθηκε να φεύγει με διαφορετικό αυτοκίνητο.

Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν ΆφλεκΤον περασμένο μήνα, οι φήμες ότι η Lopez και ο Affleck, που παντρεύτηκαν  το 2022, ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού πυροδοτήθηκαν καθώς κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι ζούσαν χωριστά.

Οι φήμες εντάθηκαν καθώς το δίδυμο έβαλε προς πώληση και το σπίτι τους.

Παρά τις αναφορές, συνέχισαν να έχουν ένα ενιαίο μέτωπο, καθώς η Lopez παρευρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης του γιού του ηθοποιού, στο γυμνάσιο την Τετάρτη μαζί με τα δίδυμα της.

Η ποπ σταρ έφαγε επίσης μεσημεριανό γεύμα με τη θετή της κόρη Violet στο την Πέμπτη. H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φέρεται να έχουν ένα σταθερό πρόγραμμα επισκέψεων καθώς «βλέπονται κάθε λίγες μέρες».

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Βρέθηκαν στο ίδιο μέρος & κράτησαν…απόσταση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σε μπελάδες ο Γουίλ Σμιθ: Η «τσουχτερή» κλήση που έλαβε

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Η πρώτη δήλωση μετά την παράταση της προφυλάκισης

Her News

Kelly Clarkson: Aποκάλυψε τον τρόπο να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Her News b