HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της – Το γεμάτο νόημα μήνυμα για τις φήμες διαζυγίου

Τώρα που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η «φάση του μήνα του μέλιτος» του παντρεμένου ζευγαριού Jennifer Lopez και Ben Affleck έχει τελειώσει, υπάρχουν φήμες για ενδεχόμενο διαζύγιο τις τελευταίες εβδομάδες.

Κανένας από τους δυο δεν είχε ασχοληθεί άμεσα με αυτές τις φήμες, μέχρι χθες. Την Τετάρτη, η σταρ του «Atlas» ήθελε να στείλει σε όλους τους αναγνώστες του ενημερωτικού δελτίου «On the JLo» ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης που βοήθησαν την ταινία της να γίνει Νο. 1 στο Netflix στις ΗΠΑ.

Αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στις φήμες, μπορείτε να πείτε ότι μίλησε και για αυτό με τη σύντομη δήλωσή της.

Το μήνυμα της Jennifer Lopez στους θαυμαστές της

Η Jennifer Lopez έστειλε το newsletter της σε πολλούς από τους θαυμαστές της. Ήταν ξεκάθαρη για την προσπάθεια να μετριάσει την αρνητικότητα που προέρχεται από κουτσομπολιά και άλλους τομείς. Ανέφερε την ταινία της και πώς έγινε No. 1 στο Netflix.

«Γεια σε όλους, μόλις έμαθα μερικά υπέροχα νέα και όλα οφείλονται σε εσάς!! Το “ATLAS” είναι #1 παγκοσμίως και πάλι αυτή την εβδομάδα!!! Σας ευχαριστώ όλους πολύ!!! Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει πολλή αρνητικότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή…αλλά μην αφήσετε τις φωνές μερικών να πνιγούν ότι υπάρχει τόση πολλή αγάπη εκεί έξω».

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν περνούν τόσο πολύ χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό. Με τον ηθοποιό να φεύγει στιγμιαία από το σπίτι που αγόρασαν μαζί.

Υπήρξε απολύτως ελάχιστη έως καθόλου ιδιωτικότητα και για τους δύο αστέρες του σινεμά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Αν και τα σημάδια δείχνουν ότι το ζευγάρι έχει προβλήματα με τη σχέση του, ακόμη δεν έχει διαψεύσει κανείς τις συγκεκριμένες φήμες.

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Tο παρελθόν, το παρόν & το μέλλον μιας σχέσης που επηρεάστηκε από τον Τύπο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλ Πατσίνο: Η σύντροφός του ζητά την πλήρη επιμέλεια του 3 μηνών γιού τους

HerNews ka

Sophie Turner: Σε σχέση με την “κολλητή” της; Το καυτό φιλί στο στόμα

HerNews ka

Καμίλα Πάρκερ: Οι αποκαλύψεις για τα πρώτα χρόνια σχέσης της με τον Πρίγκιπα Κάρολο

Her News