HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Θα αντιγράφουμε το μανικιούρ “Micro Shimmer” της όλο το καλοκαίρι

Εάν είστε ποτέ σε μια δημιουργική “πτώση” όσον αφορά τα νύχια σας, μην κοιτάξετε τίποτα άλλο από την Jennifer Lopez. Μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε σε αυτήν ότι θα εμφανιστεί με το πιο cool μανικιούρ όταν η έμπνευσή μας τελειώνει. Αν και τείνει να προτιμά τα μινιμαλ αλλά και glam μανικιούρ, έχει δοκιμάσει κάθε είδους τέχνη νυχιών.

Στρέφεται πάντα στον μανικιουρίστα της, ο οποίος μόλις μας έδωσε μια κλεφτή ματιά στο τελευταίο μανικιούρ της Lopez.

Ο Tom Bachik είναι ο αγαπημένος μανικιουρίστας της Jennifer Lopez, αλλά επίσης συχνά συνεργάζεται με τη Selena Gomez , την Demi Moore και την Camila Cabello, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Στις 30 Μαΐου, ο Bachik δημοσίευσε ένα νέο σετ νυχιών της Lopez στο Instagram και επινοεί το στυλ “Light and Diamonds”.Η Jennifer Lopez δείχνει τα νύχια της.Το σχεδόν ημιδιαφανές μανικιούρ της Jennifer Lopez μοιάζει σχεδόν με οπτική ψευδαίσθηση. Το χρώμα είναι τόσο κοντά στον τόνο του δέρματός της που φαίνεται ότι τα νύχια της δεν έχουν τίποτα πάνω τους, αλλά η πινελιά του shimmer τραβάει το φως με τον πιο όμορφο τρόπο. Για το σχήμα, η J.Lo έμεινε στο αγαπημένο της almond. 

Στη φωτογραφία, φαίνεται ότι η Jennifer Lopez φοράει ένα πράσινο φόρεμα, παρόμοιο με την εμβληματική στιγμή της Versace. Η φωτογραφία από κοντά μας δίνει επίσης μια πιο προσεκτική ματιά στο μακιγιάζ της, καθώς φαίνεται να φοράει ένα nude γυαλιστερό κραγιόν και ένα γκρι smoky eye.

Για εσάς που ψάχνετε κάτι απλό και διακριτικό αλλά με μια μικρή πινελιά λάμψης, το μανικιούρ της Jennifer Lopez είναι η ιδανική επιλογή.

Οι 5 πιο “καυτές” τάσεις στα νύχια του φετινού καλοκαιριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ κρέμας ματιών, τζελ και μάσκας;

Her News

Jennifer Lopez: H νέα παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ για νύφες!

HerNewskl

Επαγγελματικό μακιγιάζ: Η Ιουλία Σοροβού αποκαλύπτει make up tips

Her News