HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Σέξυ μέσα σε φόρμα δια χειρός Βρεττός Βρεττάκος με 250.000 κρύσταλλα Swarovski

Η sexy Super Star Jennifer Lopez υπέρλαμπρη για άλλη μια φορά στη δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου. 

Για τη νέα της καμπάνια για την DSW, η σταρ θέλησε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Ακριβώς γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει μια εντυπωσιακή δημιουργία. Στην καμπάνια για τη σειρά παπουτσιών της, λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ διάλεξε να φορέσει δημιουργία διά χειρός Vrettos Vrettakos. Καθώς επιθυμούσε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Ο Vrettos Vrettakos, άλλωστε, είναι ένας σχεδιαστής που εμπιστεύονται οι σταρ, όπως η Μπιγιονσέ, καθώς πάντα σχεδιάζει μοναδικά outfits, που ξεχωρίζουν.

Η τραγουδίστρια επέλεξε τον Vrettos Vrettakos για να δημιουργήσει για την ίδια μια κρυστάλλινη φούξια φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. σε φούξια όμπρε τεχνική.

Ο σχεδιαστής μόδας, Βρεττός Βρεττάκος, παλαιότερα είχε δηλώσει στο περιοδικό GALA για μια εμφάνιση της Beyonce: 

«Η κατεύθυνση που έλαβα ήταν ότι έπρεπε να υπάρχουν κάποια έθνικ στοιχεία. Εφτιαξα τη μακέτα και στη συνέχεια δημιούργησα το ρούχο: 450.000 κρύσταλλα έγιναν ειδική παραγγελία στο εργοστάσιο της Swarovski στην Αυστρία. Προκειμένου να ραφτούν πάνω στο ύφασμα. Το ίδιο εντυπωσιακά ήταν και τα τελειώματα με κρόσσια από κρύσταλλα-καθρέφτες».

Παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί συνεννόηση για το ρούχο, η δημοσιογράφος ρώτησε κατά πόσο ήταν σίγουρος ότι η Μπιγιονσέ θα το επέλεγε τελικά. «Με τόσο μεγάλα ονόματα δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος μέχρι να το δεις να συμβαίνει», ομολογεί με ειλικρίνεια. «Το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει αυτό και στα Οσκαρ. Υπάρχει υπερπληθώρα επιλογών. Αν δηλαδή η Μπιγιονσέ έπρεπε να φορέσει 40 ρούχα, θα είχε να επιλέξει ανάμεσα σε 400 outfits! Για τέτοια μεγέθη ανταγωνισμού μιλάμε. Πληροφορήθηκα ότι τελικά με επέλεξε τον προηγούμενο μήνα, όταν μου ζητήθηκε από την ομάδα της να φτιάξω ένα illustration, μια μακέτα με τη φιγούρα της Μπιγιονσέ ντυμένης με τη δημιουργία μου»

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: Φόρεσε το λευκό χρώμα που κολακεύει τις καμπύλες

HerNewskl

Kylie Jenner: To total denim look που θα αναβαθμίσει το στυλ σας

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Το εντυπωσιακό κόκκινο slip dress που φόρεσε

Her News