HerNews.gr
Rainbow

Jessica Gunning: Η «Μάρθα» του Baby Reindeer μιλά για το coming out της ως ομοφυλόφιλη

Η 38χρονη σταρ του Baby Reindeer, Jessica Gunning, εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο podcast «Reign with Josh Smith» τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, και συλλογίστηκε την «μεγαλειώδη στιγμή» που τελικά μπόρεσε να κάνει coming out ως ομοφυλόφιλη.

Στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, η οποία είναι εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, ο δημιουργός Richard Gadd απεικονίζει τον εαυτό του ως χαρακτήρα που ονομάζεται Donny. Τελικά καταδιώκεται από τον χαρακτήρα της Jessica Gunning, τη Μάρθα, και δέχεται σεξουαλική επίθεση από άλλον. Baby Reindeer - Production Still Image, LR Richard Gadd ως Donny, Jessica Gunning ως MarthaΚατά τη διάρκεια του podcast, η Gunning μίλησε για το θέμα της αγάπης για τον εαυτό της στην εκπομπή, πριν εμβαθύνει στη δική της εμπειρία με το θέμα. 

«Νιώθεις ότι καταλαβαίνεις τον εαυτό σου με νέους τρόπους τώρα;» ρώτησε ο Smith.

«Λοιπόν, μου συνέβη ένα μεγάλο πράγμα και ίσως το συζητήσω. Έκανα coming out τον Νοέμβριο του ’22», απάντησε η Jessica Gunning καθώς ο Smith την καλωσόριζε στο «κλαμπ». 

«Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ. Και αυτό ήταν ένα μέγα, μέγα πράγμα για μένα γιατί, για τόσο καιρό, είμαι περιτριγυρισμένη από γκέι», είπε. «Όπως όλοι οι φίλοι μου είναι γκέι. Δεν ήταν λοιπόν ότι καταπιέζω οτιδήποτε. Απλώς δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι και ακόμα δεν μπορώ να το διατυπώσω με τον καλύτερο τρόπο».Baby Reindeer, Jessica GunningΗ Αγγλίδα ηθοποιός δήλωσε ότι μετά, τα συναισθήματά της ήταν πολύ δυνατά για να τα αρνηθεί. 

«Αλλά ναι, συνειδητοποίησα ότι ήμουν μεγάλη γερασμένη γκέι. Ήμουν, έτσι ήταν. Αυτό είναι», είπε.

Η Jessica Gunning πρόσθεσε, «Και αυτή ήταν σαν μια τεράστια στιγμή όπου όλα έκαναν κλικ. Και τότε κατάλαβα τον εαυτό μου γιατί για τόσο καιρό σκεφτόμουν – και είμαι μεγαλύτερη γυναίκα – και σκέφτηκα ότι ίσως είχε να κάνει με το μέγεθός μου. Αλλά ένιωσα λίγο σχεδόν εξωγήινη».

Αναφέρθηκε στο coming out της ως «το πιο λυτρωτικό πράγμα» που της θύμισε μια σκηνή από την παράσταση που είχε απήχηση σε αυτήν. 

«Υπάρχει ένα πραγματικά συναισθηματικό πράγμα στο Baby Reindeer όπου ο Donny μιλάει για τον ύπνο για πρώτη φορά στο σπίτι των γονιών του», είπε ο Gunning. 

Στη συνέχεια, θυμήθηκε πώς κατάφερε να ηρεμήσει μετά την ομολογία της.

«Το είπα στην οικογένειά μου τα Χριστούγεννα εκείνη τη χρονιά και κοιμήθηκα περίπου 10 ώρες το βράδυ. Ναι, γιατί κάπως έλεγα, “Α, αυτό ήταν αυτό”.  Ήταν σαν ένα μικρό μυστικό, υποθέτω, κρατούσα ακόμα και τον εαυτό μου», είπε.

«Μικρό Ταρανδάκι»: Ποια είναι η πραγματική “Μάρθα” και που βρίσκεται τώρα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “Αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα”»

HerNews ka

Η Ελλάδα αναβαθμίστηκε στην κατάταξη για την προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+

HerNews ka

Γιώργος Περρής: «Είμαι gay, ανακουφισμένος, χαρούμενος»

Her News b