HerNews.gr
Ελλάδα

Joe Jonas: Στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο & σε τρυφερά ενσταντανέ (ΦΩΤΟ)

Ο Joe Jonas φωτογραφήθηκε σε τρυφερά ενσταντανέ με την ηθοποιό Laila Abdallah την Κυριακή, λιγότερο από δύο εβδομάδες από τον χωρισμό του με το μοντέλο Stormi Bree.

Ο τραγουδιστής ήταν χωρίς πουκάμισο, φορώντας πράσινο μαγιό και ασορτί καπέλο ενώ απολάμβανε το μπάνιο του με τη Laila Andallah.

H Abdallah, κρατούσε χαμηλούς τόνους με μαύρα γυαλιά ηλίου και λευκό καπέλο ενώ φορούσε ένα μπλε λουλουδάτο ολόσωμο.

Όχι μόνο εντοπίστηκαν να κουβεντιάζουν σε ξαπλώστρες στην άμμο, αλλά μοιράστηκαν μια αγκαλιά και ήταν συνεχώς χαμογελαστοί πιασμένοι χέρι-χέρι στο νερό.

Η Λιβανέζα ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Ιρανό ηθοποιό Abdallah Abass από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Φεβρουάριο του 2018, σύμφωνα με την Daily Mail.

O τραγουδιστής παντρεύτηκε τη Sophie Turner τον Μάιο του 2019 και το ζευγάρι απέκτησε τις κόρες Willa, 3, και Delphine, 1 προτού χωρίσουν τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ωστόσο, οι πρώην «ενεργοποίησαν ξανά» τη διαδικασία διαζυγίου τους τον Μάρτιο μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να διευθετήσουν την επιμέλεια και την περιουσία των παιδιών.

Η 28χρονη Turner έσπασε τη σιωπή της σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue τον περασμένο μήνα, λέγοντας ότι ήταν «δυστυχισμένη» με το πώς εξελίχθηκε ο δημόσιος χωρισμός τους.

«Αλλά νομίζω ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», σημείωσε η ηθοποιός. «Είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να τα βρούμε. Ο Joe είναι ένας υπέροχος πατέρας για τα παιδιά μας και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω».

Η ηθοποιός συνέχισε με τον αριστοκράτη Peregrine “Perry” Pearson, ο οποίος διατηρούσε για χρόνια δεσμό με την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Ολυμπία.

Το ειδύλλιο του Jonas με την Bree, έγινε πρωτοσέλιδο τον Ιανουάριο, με το ζευγάρι να εμφανίζεται σε μια απόδραση στο Cabo San Lucas.

Η Page Six επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους τον περασμένο μήνα, αφού μια πηγή αποκάλυψε είπε ότι ο μουσικός ήταν «απασχολημένος με το σόλο άλμπουμ του».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πανελλήνιες: Η Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της υποψήφιας που ζητούσε να μη γίνονται πάρτι & πέτυχε στη Νομική

HerNews ka

Κιβωτός: «Θησαυρό» σε χρηματοκιβώτιο βρήκαν στο σπίτι του πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας

Her News

Φωτιά στο Λουτράκι: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες

HerNews ka