HerNews.gr
Beauty

Jumbo Scrunchies: Είναι το Supersized Hair Trend της σεζόν

Τα Scrunchies μας έχουν κερδίσει εδώ και δεκαετίες, από την εποχή τους που ξεπερνούσε τη δεκαετία του ’80 έως την πρόσφατη αναβίωση (η οποία αγκαλιάστηκε από κορυφαίες επωνυμίες καθώς και από μια σειρά από διασημότητες).

Τα τελευταία χρόνια, το αξεσουάρ μαλλιών απέκτησε νέα ζωή μέσα από τα πάντα, από το χρώμα στο υλικό μέχρι την τοποθέτηση – και τώρα, τα jumbo scrunchies είναι εδώ για να κάνουν την τάση μεγαλύτερη από ποτέ (κυριολεκτικά). 

Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα μεγάλα scrunchies, από το γιατί μεταμορφώνουν την έννοια των αξεσουάρ μαλλιών μέχρι το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

Η ιστορία των scrunchies

Το scrunchie εφευρέθηκε τη δεκαετία του 1960 (και αργότερα κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη δεκαετία του ’80 ), αλλά η πρώτη δεκαετία της απόλυτης δημοτικότητάς του ήταν η δεκαετία του ’80, όταν το υπερσύγχρονο αξεσουάρ για τα μαλλιά έγινε βασικό στοιχείο it-girl για στυλ διασήμων όπως η Madonna και η Paula Abdul. 

Αυτό που φαινόταν σαν αποχαιρετισμός στα scrunchies αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα «τα λέμε αργότερα», καθώς το αξεσουάρ άρχισε να εμφανίζεται ξανά σε διάσημες πασαρέλες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, όπως η συλλογή Φθινόπωρο 2019 της Armani Privé, στην οποία τα scrunchies ανακαλύφθηκαν εκ νέου ως κομψά κομμάτια.

Τα τελευταία χρόνια, έχει επανέλθει ως βασικό κομμάτι δίπλα σε κάθε τάση της δεκαετίας του ’90, με διασημότητες όπως η Lizzo, η Selena Gomez, η Lupita Nyong’o και η Hailey Bieber να αγκαλιάζουν το look.

The Jumbo Scrunchie Trend

Το 2023, τα scrunchies είναι ακόμα εδώ και σκοπέυουν να μείνουν, αλλά μπορεί να έχουν μεγαλώσει ένα ή δύο μεγέθη. Προσθέτοντας δυναμική σε άλλες τάσεις, όπως το balletcore και η άνοδος των κορδελών, τα jumbo scrunchies ανοίγουν έναν νέο σκοπό για το statement βασικό αξεσουάρ μαλλιών. 

Το διπλασιασμένο μέγεθος γίνεται αμέσως το επίκεντρο κάθε casual εμφάνισης, καθιστώντας το ένα παιχνιδιάρικο αξεσουάρ για να προσθέσετε περισσότερη υφή και διάσταση στο ντύσιμό σας. 

Ανάλογα με το στυλ, τα oversized scrunchies μπορούν να είναι απίστευτα ευέλικτα και να ενσωματωθούν σε ένα ρούχο με πολλούς τρόπους.

Με το μέγεθος και την απήχησή του, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι το jumbo scrunchie προορίζεται μόνο για στιγμές που θέλετε να ξεχωρίσετε και να προσθέσετε μια πινελιά ιδιοτροπίας. Ωστόσο, το κομμάτι είναι πραγματικά πολύ ευέλικτο και μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ουδέτερη απόχρωση ή το κλασικό μαύρο για να δώσετε στο κομμάτι μια πιο αναμεμειγμένη ή δραματική αίσθηση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες για μανικιούρ χωρίς ίχνος καρδιάς για τα “Anti-Valentine’s” girls

HerNews ka

Meghan Markle : 8 tips για να αποκτήσετε τα υπέροχα μαλλιά της

HerNewskl

Rihanna: Η makeup artist της αποκάλυψε τον τρόπο που διατηρείται η βάση του foundation

HerNewskl