HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Just the 2 of Us»: Απόψε υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο!

Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο μουσικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το «Just the 2 of Us» στον Alpha υπόσχεται απόψε,  Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, υψηλές θερμοκρασίες, μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις.

Guest καλεσμένος θα είναι ο μοναδικός ερμηνευτής Πάνος Κιάμος!!

Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο μουσικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το «Just the 2 of Us» στον Alpha υπόσχεται κι αυτό το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, υψηλές θερμοκρασίες, μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις.

Ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης, ο άψογος οικοδεσπότης του show, θα υποδεχθεί στο λαμπερό πλατό τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος με το μπρίο και την χαρούμενη διάθεσή του θα ανεβάσει τα ντεσιμπέλ τη χαράς και του κεφιού.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής Πάνος Κιάμος θα ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του σε μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά.

Η σταθερή αξία του «Just the 2 of Us», ο Νίκος Κοκλώνης, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής και φυσικά τα 7 ζευγάρια ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά. Άλλωστε, ο απρόβλεπτος Νίκος Κοκλώνης τους ανέθεσε για ακόμη μια φορά τα τραγούδια τους.

Στη σκηνή θα βρεθεί και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας που θα χτυπήσει… «Δυνατά τα τα»!

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Just the 2 of Us», ανανεώνει το ραντεβού του για απόψε, Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, στις 20:00 στον Alpha.

Νεότερα Άρθρα

«Είμαι πολύ συγκινημένος…» – Ο Γιώργος Τσούλης για την βάπτιση του γιου του

HerNews ka

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο αδελφός μου δέχεται bullying. Έχω βίντεο που τον κλωτσάνε»

Her News

Νίκος Γκάλης: Οι γυναίκες της ζωής του, το μπάσκετ και η καθημερινότητά του σήμερα

HerNews ka