HerNews.gr
Social News

Justin Bieber: Η τρυφερή φωτογραφία με την Hailey λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ο Justin Bieber ακούμπησε τρυφερά την κοιλιά της εγκύου συζύγου του Hailey Bieber ενώ τη φιλούσε σε μια νέα φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Instagram του την Τρίτη.

«Μωρό Bieber, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για σένα!», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα, σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

Οι μελλοντικοί γονείς μοιράστηκαν την οικεία στιγμή ενώ απολάμβαναν μια βόλτα με βάρκα στο νερό.

Στην τρυφερή φωτογραφία η Hailey Bieber φόρεσε ένα μαύρο σετ μπικίνι σε συνδυασμό με ένα χαριτωμένο πλεκτό καρό καπέλο.

Ο Justin Bieber κρατά το μωρό της Hailey Bieber.Ο μελλοντικός μπαμπάς δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από την ημέρα του έξω στο γήπεδο του γκολφ και μια όμορφη φωτογραφία με φρέσκα λουλούδια.

Οι θαυμαστές κατέκλυσαν την ενότητα σχολίων της αξιολάτρευτης ανάρτησης του Justin για να επαινέσουν την αξιοθαύμαστη αγάπη του ζευγαριού.Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ ανανεώνουν τους όρκους τους.Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Hailey τον Μάιο, αφού ανανέωσαν τους όρκους τους στη Χαβάη.

Η Hailey φορούσε μια λευκή δαντελένια τουαλέτα Saint Laurent που αναδείκνυε την κοιλιά της που μεγαλώνει και ένα ασορτί πέπλο, ενώ ο Justin φορούσε ένα γούνινο παλτό και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Ο Justin Bieber τίμησε την ανανέωση του όρκου τους χαρίζοντας στη Hailey ένα αναβαθμισμένο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που εκτιμάται ότι αξίζει 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το μοντέλο, που παντρεύτηκε τον καλλιτέχνη το 2018, φορούσε το αρχικό της δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 400.000 δολαρίων στο δεξί ροζ δάχτυλό της.Ο Justin Bieber φιλάει τη Hailey Bieber στο μάγουλο.Μετά την χαρμόσυνη είδηση, οι θαυμαστές είναι πεπεισμένοι ότι η ιδρυτής της Rhode Skin άφησε να εννοηθεί ότι περίμενε κοριτσάκι αφού μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα νύχια της βαμμένα ροζ με άνθη κερασιάς.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει ακόμη τις εικασίες.

Η Hailey έχει καταγράψει το ταξίδι της εγκυμοσύνης της , μοιράζοντας φωτογραφίες της στα social media. Μοιράστηκε επίσης με τους θαυμαστές νωρίτερα αυτό το μήνα ότι αντιμετώπιζε πόνο στη μέση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Αποκαλυπτική η Hailey Bieber: Η δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα: «Μπορεί και να είμαι εξωγήινος!»

Her News b

Brooklyn Beckham: Μαγείρεψε σπαγγέτι μπολονέζ- Αυτή τη φορά με τον φελλό από το κρασί μέσα στην κατσαρόλα

HerNews ka

Έλενα Τσαγκρινού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από το τέλος της σχέσης της με τον Mike

Her News b