HerNews.gr
Διεθνή

Justin Timberlake: Η “χιουμοριστική” αναφορά στη σύλληψή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Justin Timberlake φάνηκε να αστειεύεται για τα πρόσφατα νομικά του προβλήματα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Βοστώνη το Σάββατο, σύμφωνα με ένα βίντεο θαυμαστών που κοινοποιήθηκε στο X.

Ο τραγουδιστής μιλούσε στο πλήθος μέσα στο TD Garden κατά τη διάρκεια της τελευταίας στάσης στην παγκόσμια περιοδεία του Forget Tomorrow όταν αναφέρθηκε στη σύλληψή του στις 18 Ιουνίου επειδή οδηγούσε μεθυσμένος με ένα αστείο.

«Λοιπόν, υπάρχει κάποιος εδώ απόψε που οδηγεί και… όχι, αστειεύομαι», είπε ο Justin Timberlake.

Αφού το κοινό ξέσπασε σε γέλια, ο τραγουδιστής συνέχισε, «Είναι κανείς εδώ απόψε, που είναι η πρώτη του φορά στη συναυλία; Υπάρχει κάποιος εδώ που έχει πάει σε 1, 2, 3, ίσως 4 από τις συναυλίεςμας;»

«Για όλους εσάς που είναι η πρώτη σας φορά απόψε —με μια σοβαρή σημείωση— ελπίζω να νιώσετε τη συναναστροφή και την αγάπη».

Τα σχόλια του Justin Timberlake επί σκηνής έρχονται σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου συνελήφθη στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης και κατηγορήθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος και ότι προσπέρασε μια πινακίδα στοπ και δεν παρέμεινε στη λωρίδα.

Δημοσίευμα αναφέρει ο τραγουδιστής είπε στις αρχές: «Ήπια ένα μαρτίνι και ακολούθησα τους φίλους μου στο σπίτι».

Η επόμενη δικαστική ημερομηνία του Timberlake είναι στις 26 Ιουλίου, αλλά δεν απαιτείται να παραστεί.

Από τότε που συνελήφθη, ο Justin Timberlake κρατούσε τον εαυτό του απασχολημένο με την περιοδεία του. Η σύζυγός του, Jessica Biel εθεάθη  να τον στηρίζει στο πλήθος  κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη στις 25 Ιουνίου.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του

HerNews ka

Μπεν Άφλεκ: Εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ

HerNews ka

Πιλάρ Ρούμπιο: «Κάνουμε κάθε μέρα σεξ με τον Σέρχιο Ράμος!»

Her News b