HerNews.gr
Social News

Justin Timberlake: Η πρώτη ανάρτηση μετά την σύλληψή του

Ο Justin Timberlake σηματοδοτεί μια ξεχωριστή στιγμή μετά τη σύλληψή του επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Την Τρίτη, 25 Ιουνίου, ο 43χρονος μουσικός κατευθύνθηκε στο Madison Square Garden Arena της Νέας Υόρκης με την παγκόσμια περιοδεία του Forget Tomorrow και έδωσε φωνή στους New York Knicks στην πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη σύλληψή του τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου.

Για να γιορτάσει την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη, ο Timberlake έβαλε μερικά μπλουζάκια περιοδείας στα μπλε και πορτοκαλί χρώματα της ομάδας – και εθεάθη στην κάμερα να κρατά τα ψηλά σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram του.

Ο τραγουδιστής φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι και καπέλο στο κλιπ, το οποίο τραβήχτηκε στην αρένα ενόψει της εμφάνισής του. «Αυτό είναι τόσο σημαντικό αυτή τη στιγμή… πάμε! Έχετε τα χρώματα των Knicks», είπε αστειευόμενος στο βίντεο ο Justin Timberlake, του οποίου η προηγούμενη ανάρτηση στο Instagram ήταν την Ημέρα του Πατέρα.

Ο Justin Timberlake θα ανέβει επίσης στη σκηνή την Τετάρτη, 26 Ιουνίου καθώς συνεχίζει την περιοδεία του μετά την είδηση ​​της σύλληψής του επειδή οδηγούσε ενώ ήταν μεθυσμένος όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια του σόου του το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Σικάγο, ο νικητής των Grammy ευχαρίστησε τόσο τους νέους όσο και τους μακροχρόνιους θαυμαστές και «την αγάπη για σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί».

«Θέλω ο καθένας από εσάς να ξέρει ότι έχω μεγαλώσει μαζί σας», συνέχισε. «Ήσασταν ένα τόσο μεγάλο και όμορφο κομμάτι της ζωής μου και μερικές φορές δεν βρίσκω τις λέξεις για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου που συνεχίζετε να οδηγείτε μαζί μου και να οδηγείτε μαζί μου», πρόσθεσε.

Το προηγούμενο βράδυ, στις 21 Ιουνίου, ο Justin Timberlake είχε ανέβει στη σκηνή στην ίδια αρένα στο Σικάγο για να δώσει την πρώτη του εμφάνιση μετά τη σύλληψη , λέγοντας στο πλήθος: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα».

Justin Timberlake: Σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά τη σύλληψή του & τα σχόλια στο διαδύκτιο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο 9 μηνών γιός τους Πάρης, έκανε τα πρώτα του βήματα

HerNews ka

Kylie Jenner: Αποκαλύψε τις δυσκολίες που βίωσε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

HerNewskl

Ηλίας Βρεττός: Παντρεύεται! Όλες οι λεπτομέρειες

Her News b