HerNews.gr
Διεθνή

Justin Timberlake: Σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά τη σύλληψή του & τα σχόλια στο διαδύκτιο

Το τελευταίο χτύπημα στην ψυχολογία του Justin Timberlake; Όταν, όπως ανέφερε το Page Six, ο νεαρός αστυνομικός που τον συνέλαβε επειδή οδηγούσε μεθυσμένος την Τρίτη δεν αναγνώρισε το πρόσωπο ή το όνομά του.

«Ο Justin είπε χαμηλόφωνα: “Αυτό θα καταστρέψει την περιοδεία”», είπε μια πηγή στην ιστοσελίδα. «Ο αστυνομικός απάντησε, “Τι περιοδεία;” με τον τραγουδιστή να του απαντά, «Η παγκόσμια περιοδεία μου».

Πράγματι, ο 43χρονος τραγουδιστής πρόκειται να εμφανιστεί στο Σικάγο σήμερα Παρασκευή 21/6 και θα βρίσκεται στο Madison Square Garden την επόμενη εβδομάδα. 

Πηγές είπαν στην The Post ότι η καριέρα του τραγουδιστή και ηθοποιού δεν είναι εκεί που πίστευε ότι θα ήταν αυτή τη στιγμή.

«Το άλμπουμ δεν πήγε πολύ καλά και δεν βλέπω τον Justin να παίρνει μεγάλους ρόλους ηθοποιού αυτή τη στιγμή», είπε μια καλά ενημερωμένη πηγή του Χόλιγουντ. «Απλώς νομίζω ότι ο Justin έχει κακή φήμη στο Χόλιγουντ ως μ@@ς και πονηρός».

«Έχει λίγο εγωισμό», είπε ένας γνώστης της βιομηχανίας.

Οι προηγούμενες μέρες, μαζί με τη λήψη της φωτογραφίας στο αστυνομικό τμήμα με κόκκινα μάτια, είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο πρώην καρδιοκατακτητής  έχει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα κρίσης μέσης ηλικίας.

Το λιγότερο σημαντικό από αυτά είναι το γεγονός ότι η σύζυγός του, η ηθοποιός Jessica Biel λέγεται ότι είναι «εξαιρετικά αναστατωμένη» με τις γελοιότητες του συζύγου της, σύμφωνα με το US Weekly.

Το νέο του άλμπουμ “Everything I Thought It Was” έγινε η πρώτη του σόλο κυκλοφορία που έχασε τη θέση Νο. 1 μετά το “Justified” το 2002. Ο δίσκος αντιμετωπίστηκε με κριτική και οι πωλήσεις ήταν χαμηλότερες από τις συνηθισμένες κατά την κυκλοφορία του τον Μάρτιο.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων για το «The Forget Tomorrow World Tour» ήταν εξίσου ελλιπείς.

«Η εικόνα του golden boy έχει σίγουρα εξαντληθεί», είπε η πηγή του Χόλιγουντ.

Πέρυσι, η Britney Spears αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», ότι έκανε έκτρωση στα 19 της, αφού έμεινε έγκυος στο μωρό του Justin Timberlake.

Ο Phineas Timberlake στην πλάτη του Justin Timberlake.«Ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό, ότι ήμασταν πολύ νέοι», έγραψε. «Αν το είχα αφήσει μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

«Μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Πάλευε με σοβαρό πρόβλημα με το ποτό – «Όλοι το ξέρουν»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ερντογάν: Σάλος με την υγεία του-Ακυρώνει τις εμφανίσεις μετά την ξαφνική αδιαθεσία

Her News b

Η easyJet προχωρά σε περικοπή πτήσεων τους θερινούς μήνες

Her News

Ο Kanye West εξομολογήθηκε πως δεν έχει διαβάσει ποτέ βιβλία!

HerNewskl