HerNews.gr
Beauty

Καφέ μάσκαρα: Η εναλλακτική επιλογή που θα ανανεώσει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

Καφέ Μάσκαρα

Η καφέ μάσκαρα είναι μια εναλλακτική επιλογή στην κλασική μαύρη ή καφέ μάσκαρα, που μπορεί να δώσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας.

καφέ μάσκαρα

Κατά κύριο λόγο, χρησιμοποιείται σε ανθρώπους με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, καθώς η καφέ απόχρωση ταιριάζει καλύτερα με αυτούς τους τόνους. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και ως eyebrow gel για να δώσετε σχήμα και χρώμα στα φρύδια σας. Επιλέξτε μια καφέ μάσκαρα που δεν περιέχει τοξικές ουσίες και είναι κατάλληλη για τον τύπο των μαλλιών και των φρυδιών σας.

Για πιο καθημερινό look, μπορείς να επιλέξεις μια μάσκαρα με φυσικό αποτέλεσμα και να τη συνδυάσεις με απαλά χρώματα στα μάτια και nude κραγιόν. Αντίθετα, για ένα πιο bold look, μπορείς να προσθέσεις μερικές πινελιές από πράσινο ή μπλε στα μάτια σου, και να επιλέξεις ένα κόκκινο ή βυσσινί κραγιόν για τα χείλη.

καφέ μάσκαρα

Καφέ μάσκαρα: Η εναλλακτική επιλογή που θα ανανεώσει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

Όπως και με οποιαδήποτε άλλη μάσκαρα, είναι σημαντικό να  επιλέξεις μια μάσκαρα που να ταιριάζει στις ανάγκες σου και να την εφαρμόζεις με προσοχή για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Επίσης, θυμήσου ότι η καθαρότητα των βουρτσών είναι σημαντική για να αποφύγεις τυχόν λοιπάκια και σταγονίτες, ενώ η αφαίρεση της μάσκαρας με κατάλληλο καθαριστικό είναι απαραίτητη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε το πιο διαχρονικό μανικιούρ της χρονιάς!

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το must-have μακιγιάζ για την Πρωτοχρονιά!

HerNewskl

Το ήξερες; Η κρέμα προσώπου δεν έχει την ίδια απόδοση σε όλες τις γυναίκες

Her News