HerNews.gr
Social News

Καίτη Γαρμπή: Πώς ευχήθηκε στον Διονύση Σχοινά για τη γιορτή του

Την ονομαστική του εορτή είχε ο Διονύσης Σχοινάς, με τις ευχές να έρχονται βροχή από αγαπημένα πρόσωπα και διαδικτυακούς του φίλους στα social media. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή, αφού οι δύο τους αποτελούν, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, η οποία αναμφισβήτητα θα ήταν η πρώτη που ευχήθηκε στον αγαπημένο της, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Διονύση Σχοινά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Σήμερα γιορτάζει ο Διονύσης μας! Χρόνια σου πολλά πανέμορφε μου γεμάτα υγεία, αγάπη και άφθονα όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Εύχομαι να μην αλλάξεις ποτέ! Να μείνεις για πάντα το καλόκαρδο, γλυκό και φωτεινό πλάσμα που λατρεύει η οικογένεια σου, οι φίλοι σου κι ο κόσμος όλος!!! Μόνο χαρές!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Γαρμπή, για τον εορτάζοντα σύζυγό της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Σολωμού: Η στιγμή που τη μπουγελώνει ο Μente Fuerte – «Η εκδίκηση σερβίρεται παγωμένη»

HerNews ka

Adele: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφό

georgegsp

2022 ευχές από την ομάδα του Hernews – H νέα χρονιά φέρνει καλές ειδήσεις και μεγάλα δώρα απο εμάς!

georgegsp