HerNews.gr
Beauty

Καλοκαιρινή περιποίηση νυχιών

Το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα σημαντική η περιποίηση νυχιών. Αν δεν προσέχετε τα νύχια σας, μπορεί να γίνουν ξηρά και εύθραυστα λόγω της ζέστης και της υγρασίας. Εδώ έχουμε μερικές συμβουλές για το πώς να φροντίζετε τα νύχια το καλοκαίρι.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση και ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή και δυνατά. Πίνετε άφθονο νερό και συμπεριλάβετε στη διατροφή σας ενυδατικές τροφές, όπως αγγούρια, καρπούζι και φράουλες. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα χεριών ή λάδι νυχιών στα νύχια και τα πετσάκια σας για να τα διατηρήσετε ενυδατωμένα.

Φορέστε γάντια

Όταν κάνετε δουλειές του σπιτιού, όπως το πλύσιμο των πιάτων, μην ξεχνάτε να φοράτε γάντια για να προστατεύσετε τα νύχια σας από σκληρές χημικές ουσίες και βρωμιά. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να αποτρέψετε τα νύχια σας από το να γίνουν εύθραυστα και να σπάσουν.

Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο

Αν και είναι σημαντικό να εκτίθεστε στον ήλιο για να διατηρήσετε υγιή επίπεδα βιταμίνης D, η υπερβολική έκθεση μπορεί να είναι επιβλαβής για τα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό και στα χέρια και τα νύχια σας όποτε βρίσκεστε έξω για πολύ ώρα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε απολέπιση

Ακριβώς όπως το δέρμα σας, τα νύχια και τα πετσάκια σας μπορούν να ωφεληθούν από την απολέπιση. Χρησιμοποιήστε μια απαλή βούρτσα νυχιών ή ένα απολεπιστικό scrub για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε τα πετσάκια σας υγιή.

Κρατήστε τα νύχια σας κοντά

Τα μακριά νύχια μπορεί να φαίνονται λαμπερά, αλλά μπορεί να είναι πιο επιρρεπή σε σπάσιμο και ζημιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κρατήστε τα νύχια σας κοντά και περιποιημένα για να αποφύγετε να να σπάσουν. Αυτό θα διευκολύνει επίσης τη διατήρηση της καλής υγιεινής των νυχιών.

Κάντε ένα διάλειμμα από το μανικιούρ

Είναι σημαντικό να αφήνετε τα νύχια σας να αναπνέουν και να μην κάνετε συνεχώς μανικιούρ, ειδικά ημιμόνιμο. Το βερνίκι μπορεί να αποδυναμώσει τα νύχια σας και να τα κάνει πιο επιρρεπή στο σπάσιμο. 

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή όλο το καλοκαίρι. Θυμηθείτε να παραμένετε ενυδατωμένες και να προστατεύετε τα νύχια σας από τον ήλιο. Με λίγη φροντίδα και προσοχή, μπορείτε να έχετε δυνατά και όμορφα νύχια όλο τον χρόνο.

Lagoon Nails: Ανανεώστε την εμφάνιση σας με τιρκουάζ μανικιούρ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

H Ελένη Φουρέιρα εγκαθίδρυσε τη hot τάση στο eyeliner

HerNewskl

Kitty cut: Το κοντό κούρεμα που θα λατρέψετε τη νέα χρονιά

HerNewskl

Μυστικά για απαλά και ενυδατωμένα χείλη

Her News