HerNews.gr
Γνώμες

Καλοκαιρινός έρωτας: Τον κρατάς ή τον αφήνεις;

Αυγουστιάτικο βράδυ. Κάπου ανάμεσα σε γέλια, κοκτέιλ με γεύση ανανά, ηλιοκαμένο δέρμα και φίλες που χορεύουν σαν Αγγλίδες τουρίστριες στα Μάλια.. Ο καλοκαιρινός έρωτας έκανε την εμφάνιση του..

Επιβλητικός, όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε Αυγουστιάτικο συναίσθημα. Απελευθερωμένος και σίγουρος, σε κοίταξε στα μάτια, σε τράβηξε κοντά του και το ονομά του γράφτηκε στο καλοκαίρι σου..

Κι εσυ, ανεξάρτητα του αν είχες χώρο στη ζωή σου (πες αλήθεια, ούτε που το σκέφτηκες) του άνοιξες την πόρτα της καρδιάς σου..(και όχι μόνο – για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους)..

Φέτος το καλοκαίρι, τα άστρα έκαναν συνωμοσία πάθους για να την πατήσεις και το χειμώνα να υποφέρεις..

Το καλοκαίρι είναι αλήθεια ότι η ερωτική μας διάθεση ανεβαίνει, ήλιος, θάλασσα, ανεμελιά, λίγο ροματζάδα, δυο ποτά παραπάνω και μια ωραία θέα, φτάνουν για να πλάσεις στο μυαλό σου το παραμύθι..

Έλα, δεν ήθελες και πολύ, παραδέξου ότι αυτό έψαχνες εκείνο το βράδυ..Και το βρήκες, και ήταν και καλύτερο από ότι περίμενες..

Οι καλοκαιρινοί έρωτες φαντάζουν ανέμελοι και διαφορετικοί..

Μπαίνουν εύκολα στη ζωή μας, αφού στη βαλίτσα μας για τις διακοπές βάζουμε και τα όνειρα για ξενύχτια και αγκαλιές μέχρι το πρωί..

Ούπς! Και τώρα τι κάνουμε;

Γυρίζεις πίσω στην καθημερινότητα σου, σου σπάνε τα νεύρα στο γραφείο, βάζεις το μαγιώ πίσω πίσω στο συρτάρι και φοράς το σακάκι, που στις βάτες του σηκώνει τις υποχρεώσεις σου.

Το ίδιο και αυτός.

Δεν είσαι πια σε mood να αγναντεύεις τη θάλασσα μέχρι το πρωί, ούτε αυτός στο να σε κάνει να νιώθεις μαγικά..Χάνεται ο καθένας στον κόσμο του και τα Χριστούγεννα, αν το συνεχίσετε έτσι μάλλον δεν θα σας βρουν μαζί..

Summer trouble..

Οι καλοκαιρινοί έρωτες συνήθως έχουν ημερομηνία λήξης κι εσύ αν δεν είσαι έτοιμη να βιώσεις τη σκληρή πραγματικότητα, καλύτερα να τον βάλεις στο συρτάρι των καλοκαιρινών αναμνήσεων πριν φας τα μούτρα σου.

Τα πάθη του καλοκαιριού, όσο έντονα κι αν είναι, παραμένουν καλοκαιρινά και σπανίως μετατρέπονται σε χειμερινό happy end..

Ο Καλοκαιρινός σου έρωτας, μόλις επιστρέψεις στην «κανονική» σου ζωή παύει να φαντάζει ανέμελος..

Παύει;

Αυτό φίλη μου, θα το δείξει η ιστορία.. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις φαίνεται να μπορούν να αντέξουν και από καλοκαιρινός έρωτας να μετατραπούν σε κανονικές σχέσεις.
Εξαρτάται απο το πόσο συμβατές είναι οι ζωές των δύο ατόμων, πέρα από το σεξουαλικό κομμάτι που οκ, το καλοκαίρι μπορεί να σε απογείωσε..Αλλά δεν αρκεί..

Ποτέ δεν ξέρουμε από την αρχή πως μπορεί να εξελιχθεί ένας καλοκαιρινός έρωτας. Αν αφεθούμε στο να το ζήσουμε, ίσως έχει πιθανότητες να αφεθεί και εκείνος στα χέρια μας..

Δοκίμασε το λοιπόν και όπου βγει..Καμιά φορά, μέσα στην άμμο μπορεί να βρεις διαμάντι..

Νεότερα Άρθρα

Μοντέρνα ή κλασική γυναίκα; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

Χριστέ μου έγινα 30!

Her News

Οι Κυριακές είναι για τους αγαπημένους μας

Her News b