HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Καλομοίρα: «Μοντέλο από την Ελλάδα έστελνε μηνύματα στον Γιώργο – Με πείραξε, τρελάθηκα»

Η Καλομοίρα παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Μεταξύ άλλων, η Καλομοίρα μίλησε για τη συμμετοχή της στο Fame Story, για τη μητρότητα αλλά και για τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη.

«Τα χρήματα που κέρδισα από το Fame Story τα περισσότερα τα έδωσα στους γονείς μου για να τους βοηθήσω» δήλωσε αρχικά η Καλομοίρα.«Δεν αγοράζω επώνυμα ρούχα. Χαλάω λεφτά στο φαγητό, στο ωραίο κρασί και στο μασάζ… Με τη διατροφή παλιότερα αγχωνόμουν πάρα πολύ, έχω κάνει όλες τις διατροφές και έχω υπάρξει σε όλα τα κιλά. Ένιωθα τύψεις για κάτι που έτρωγα. Αυτό έχει σταματήσει. Πλέον κάνω κάθε μέρα 20 λεπτά γυμναστικής. Έχω περάσει από όλα τα νούμερα παντελονιών, από extra small μέχρι XXL», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Σαν μαμά δεν είμαι πολύ αυστηρή. Ο Γιώργος κάνει τον αυστηρό στο σπίτι, και τον ακούμε όλοι. Κι εγώ. Η σχέση μας με τον Γιώργο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, τον χρειάζομαι και εκείνος χρειάζεται εμένα. Με τον Γιώργο τσακωνόμαστε γιατί κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι γιατί είναι ο άντρας, κορίτσια με καταλαβαίνετε.Δεν είναι ότι θα πετάξει τα πράγματά του, είναι καλός, η πεθερά μου έκανε καλή δουλειά. Αλλά, είναι το αφεντικό στο σπίτι. Όταν έρχεται ο Γιώργος στο σπίτι κάνω κωλουτούμπες. Πρέπει. Είναι σαν να ήρθε ο βασιλιάς μου. Εγώ ζηλεύω πιο πολύ από εκείνον», αποκάλυψε στη συνέχεια η Καλομοίρα.

Και πρόσθεσε: «Του έστελνε μηνύματα ένα μοντέλο από την Ελλάδα. Δε θα πω ονόματα. Δε της μιλάω πολύ τώρα. Έχω κρατήσει απόσταση. Με πείραξε. Τρελάθηκα».

Καλομοίρα: «Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο γιατί έχουμε τρία παιδιά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Σε εκπομπές σχολιάζουν τον χαρακτήρα μου από ένα βλέμμα μου ή μια λέξη»

HerNews ka

Τάμτα: «Δοκίμασα μια φορά τον γάμο, δεν μπορώ να πω ότι ήταν και το αγαπημένο μου»

HerNews ka

Δικαστική διαμάχη Γιώργου Κιμούλη – Ζέτας Δούκα: Ο ηθοποιός ζητά με αγωγή του συνολικά 700.000 ευρώ

Her News b