HerNews.gr
Beauty

Κανόνας Jawline: Δείτε πως να αποκτήσετε την τέλεια αλογοουρά για το σχήμα του προσώπου σας

Η ψηλή αλογοουρά δεν είναι απλώς μια επιλογή της τελευταίας στιγμής για να πάτε στο γυμναστήριο: στην πραγματικότητα έχει χαρακτήρα. Κομψή και διαχρονική, λατρεύτηκε από τη Madonna κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Blonde Ambition στα 90s, αλλά και από την Barbara Eden στη σειρά I Dream of Jeannie.

Η Ariana Grande , η Jennifer Lopez , η Naomi Campbell και η Beyoncé έχουν επίσης κάνει την αλογοουρά τη δική τους υπογραφή. Αυτό το πρακτικό χτένισμα όχι μόνο καθαρίζει το πρόσωπο και το λαιμό, αλλά παρέχει και ένα ελαφρώς ανυψωμένο αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρέπει να γίνει προσεκτικά, αλλά πώς να το κάνουμε;

«Jawline rule»: Η τεχνική για μια άψογη αλογοουρά

Για να δημιουργήσετε μια αλογοουρά, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου και την υφή των μαλλιών, αλλά όχι μόνο: σύμφωνα με τους ειδικούς ομορφιάς του TikTok , το χτένισμα εξαρτάται επίσης από τη γραμμή του σαγονιού, η οποία καθορίζει πού ακριβώς θα τοποθετήσετε την αλογοουρά σας. Γνωστή ως «κανόνας της γραμμής του σαγονιού», αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χάραξη μιας φανταστικής γραμμής από τη γραμμή του σαγονιού, προς τα πάνω προς το κεφάλι, πάνω από τα αυτιά για να βρείτε το ακριβές σημείο όπου θα πιάσετε τα μαλλιά σας. Έτσι, το χτένισμα τοποθετείται ακριβώς πάνω από το ινιακό οστό, τονίζοντας τα ζυγωματικά και το πηγούνι.

@tinipeart Snatched baby 🖤 ps. I love you xx 😘 #ponytailhack #slickbackhairstyle ♬ suara asli . – Dezalyr

Τι θα χρειαστείς για να πετύχεις αυτό το χτένισμα:

Χάρη στην απλότητά της, η ψηλή αλογοουρά προσφέρεται για όλα τα αξεσουάρ : φιόγκους, scrunchies, κλιπ και φανταχτερά κλιπ μαλλιών… Για να τελειοποιήσετε το χτένισμα, το σπρέι γυαλάδας και το τζελ σταθεροποίησης είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί ότι θα κρατήσει και ότι θα φαίνεται λαμπερή. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας, κάνοντάς τα κατάλληλα για κάθε περίσταση, από το γυμναστήριο μέχρι το κόκκινο χαλί.

Hairgloss: Πως να επιτύχετε το κορυφαίο trend που χαρίζει απόλυτη λάμψη στα μαλλιά σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Είναι τελικά ακίνδυνο για τα μαλλιά μας να τα βουρτσίζουμε όσο είναι βρεγμένα;

HerNewskl

Barbie bangs: Το επόμενο μεγάλο trend στα κουρέματα για το φθινόπωρο 2023

HerNewskl

Μαίρη Συνατσάκη: Λάνσαρε τη δική σειρά με προϊόντα περιποίησης!

HerNewskl