HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Δέχθηκε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση από την πρώην βοηθό του

Ο πρώην βοηθός του Kanye West τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Page Six.

Στην κατάθεση, η Lauren Pisciotta μοιράστηκε ότι άρχισε να συνεργάζεται με τον  ράπερ τον Ιούλιο του 2021, καθώς ετοιμαζόταν να λανσάρει τη σειρά μόδας Yeezy.

Στην influencer – η οποία επίσης συνεργάστηκε με τον Kanye West σε μερικά τραγούδια- προσφέρθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια για τη δουλειά. Η μόνη προϋπόθεση ήταν ότι θα ήταν διαθέσιμη στον ράπερ 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα — κάτι που αποδέχτηκε.

Λόρεν ΠισιόταΣτην αγωγή της, η Pisciotta ανέφερε ότι έβγαζε επιπλέον 1 εκατομμύριο δολάρια από το OnlyFans μέχρι που ο West, της ζήτησε να γίνει περισσότερο «όπως ο Θεός» και να διαγράψει τον λογαριασμό της το 2022.

Σε αντάλλαγμα, ο Kanye West φέρεται να αύξησε τον μισθό του μοντέλου στα 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να αντισταθμίσει το χαμένο εισόδημα. Ωστόσο, φέρεται να μην προσάρμοσε ποτέ τον μισθό της.

Λίγο μετά, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών φέρεται να άρχισε να της στέλνει χυδαία μηνύματα.

Λόρεν ΠισιόταΜαζί με τα “χοντροκομμένα” μηνύματα, φέρεται να μοιράστηκε ρητές λεπτομέρειες για σεξουαλικές πράξεις που ήθελε να βιώσει, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο από τη συνουσία του West με άλλες γυναίκες.

Η Pisciotta φέρεται επίσης να έλαβε προσωπικές φωτογραφίες «νυν και πρώην» υπαλλήλων του Yeezy — τόσο «ανδρών και γυναικών» — από το West.

Λόρεν ΠισιόταΣτη μήνυση, η Pisciotta περιέγραψε πολλά άλλα περιστατικά με τον ράπερ, τα οποία περιλάμβαναν τον αυνανισμό ενώ ήταν στο τηλέφωνο, ερωτήσεις για τα μεγέθη του πέους των φίλων της και φέρεται ότι την ανάγκασε “να αφαιρέσει τη ζακέτα της ενώ ήταν μέσα στο γραφείο” γιατί είπε ότι «κάλυπτε πάρα πολλά».

Σε μια άλλη περίπτωση, τους έκλεισε μαζί σε ένα δωμάτιο και αυνανίστηκε δίπλα της πριν αποκοιμηθεί. Υποστήριξε επίσης ότι θύμωσε αφού “έκλεισε” το ενδεχόμενο να «βγαίνει ραντεβού ή να κάνει σεξ» μαζί του.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, η Pisciotta προήχθη σε αρχηγό επιτελείου πολλών από τις εταιρείες του Kanye West και προσέφερε μισθό 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, μόλις ένα μήνα αργότερα, την απέλυσε.Στη Lauren Pisciotta προσφέρθηκαν 3 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, την οποία επίσης φέρεται να μην έλαβε ποτέ.

Τώρα, στην αγωγή της, ζητά αποζημίωση για αθέτηση συμβολαίου και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Kanye West: «Θέλω να κάνω τρίο με την Michelle Obama και τη σύζυγό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Christina Applegate: Αποκάλυψε ότι η κόρη της διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο

HerNews ka

Selena Gomez: Εξηγεί γιατί απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

HerNews ka

Σοκ σε καλλιστεία: Διαγωνιζόμενη παθαίνει ηλεκτροπληξία επί σκηνής

Her News b