HerNews.gr
Μόδα

Κάπρι παντελόνι: Tο must-have για το καλοκαίρι του 2024 – Πως να φορέσετε κομψά την τάση

Τα παντελόνια κάπρι λειτουργούν στις διακοπές, αλλά όχι στο γραφείο; Δεν είναι αλήθεια! Όλα έχουν να κάνουν με το σωστό styling. Τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο Instagram, ειδικά σε συνδυασμό με blazers. Όπως τόσες πολλές τάσεις, έτσι και τα κάπρι παντελόνια είναι ήδη εκεί. Το ένδυμα, που παρουσιάστηκε το 1948 από τη σχεδιάστρια Sonja Lennart ως φόρο τιμής στο ομώνυμο ιταλικό νησί, επιστρέφει φέτος. Έγινε διάσημο στις δεκαετίες του 1950 και του 1960 – επίσης χάρη στην Audrey Hepburn.

Το μήκος είναι χαρακτηριστικό του παντελονιού: παραδοσιακά έχουν μήκος τρία τέταρτα, επομένως πάνε πάνω από το γόνατο αλλά αφήνουν ελεύθερους τους αστραγάλους. Βασικά, συνδέεται με ένα πιο casual στυλ, αλλά οι μπλούζες και τα blazers μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν το παντελόνι κατάλληλο για το γραφείο.Decken Frühjahr Sommer 2024

Τα παντελόνια κάπρι καταλαμβάνουν τις πασαρέλες για το καλοκαίρι του 2024

Από την Coperni μέχρι την Ferragamo και την Blumarine, οι επωνυμίες δείχνουν την ευελιξία των ρετρό ρούχων: είτε στο γραφείο, είτε σε μια βόλτα είτε για δείπνο. Ωστόσο, το styling μπορεί να είναι μια πρόκληση λόγω του ασυνήθιστου μήκους: Θα σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να πετύχετε την εμφάνιση.

#1 Παντελόνι κάπρι με blazer

Ο συνδυασμός του παντελονιού κάπρι και ενός κλασικού blazer συνδυάζει το επίσημο με το casual: η δομή του blazer συμπληρώνει το στενό σχήμα του παντελονιού και δίνει στην εμφάνιση μια κομψή πινελιά.

Εικόνα του pin με ιστορία#2 Το κλασικό κάπρι παντελόνι με κοντό blazer

Αυτός ο συνδυασμός ταιριάζει ιδιαίτερα το καλοκαίρι: η κοντή σιλουέτα του blazer παίζει με τις αναλογίες – μια εμφάνιση για όλες τις περιστάσεις.

#3 Με κρεμ blazer

Το παντελόνι κάπρι συναντά το καλοκαιρινό ύφος: εδώ το παντελόνι δημιουργεί ένα casual look που κερδίζει κομψότητα χάρη στο ελαφρύ blazer και είναι κατάλληλο για το καλοκαίρι.

#4 Τζιν κάπρι παντελόνι με στρατιωτικό jacket

Ο συνδυασμός κάπρι παντελόνι και τζιν ύφασμα δημιουργεί το trend του καλοκαιριού. Ένα blazer σε στρατιωτικό στυλ και πολύχρωμες γόβες kitten ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Βρήκαμε την πιο διασκεδαστική τάση στα t-shirt για το καλοκαίρι του 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα παντελόνια που θα φορεθούν περισσότερο την άνοιξη του 2024

HerNews ka

Kendall Jenner: Topless στη νέα καμπάνια του Calvin Klein «pleasure and play»

HerNews ka

Chiara Ferragni: Πώς μπορείτε να συνδυάσετε ένα μαύρο κορσέ με την απόλυτη τάση της σεζόν;

HerNewskl