HerNews.gr
Μόδα

Kate Middleton: Λάμπει μέσα στο κόκκινο φόρεμα για το promo του «Royal Carols: Together at Christmas».

Η Kate Middleton, επανάφερε την αγαπημένη  εμφάνιση των θαυμαστών της όταν πόζαρε για δύο νέες φωτογραφίες για να προωθήσει την επερχόμενη τηλεοπτική εκπομπή του Βασιλιά «Royal Carols: Together at Christmas»  και το εορταστικό της φόρεμα είναι ακόμα σε απόθεμα (προς το παρόν).

Φορώντας το γεμάτο με παγιέτες Needle & Thread “Aurora Ballerina” φόρεμα (719 δολαρίων) που έκανε το ντεμπούτο του σε μια δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Ιανουάριο του 2020 , η Middleton πόζαρε στην κάμερα ενώ πίσω της ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το κατακόκκινο μακρυμάνικο φόρεμά της Kate, με δαντέλα στο λαιμό και τα μπράτσα, ήταν εμπνευσμένο από ένα vintage δαντελένιο τραπεζομάντιλο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μάρκας.

H Πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της μπούκλες και να συνδυάσει το φόρεμα με ασορτί κόκκινες γόβες και τα ίδια λαμπερά σκουλαρίκια που φορούσε την πρώτη φορά που έβαλε το φόρεμα το 2020.

Αυτό δεν είναι το πρώτο αστραφτερό κόκκινο φόρεμα που φοράει η πριγκίπισσα τις τελευταίες μέρες.

Την περασμένη εβδομάδα, η Kate Middleton φόρεσε ένα νέο φόρεμα Jenny Packham κεντημένο και αυτό με παγιέτες για την πρώτη δεξίωση του Διπλωματικού Σώματος στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ από το 2019, προσθέτοντας την Τιάρα Lotus Flower.

Η εορταστική συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, την ίδια μέρα που βγαίνουν τα τρία τελευταία επεισόδια της σειράς “Harry & Meghan” του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πορτοκαλί: Η χρωματική τάση του καλοκαιριού στη μόδα – Πως να το φορέσεις

Her News

Dua Lipa: Φόρεσε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα φορέματα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

HerNewskl

Ψηλοτάκουνες μπότες με φιάπα: Το must item για το απόλυτα sexy look

HerNews ka