HerNews.gr
Διεθνή

Kate Middleton: Μαθαίνει να παίζει ράγκμπι σε αναπηρικό αμαξίδιο

Η Kate Middleton έκανε μια σπάνια casual εμφάνιση καθώς συμμετείχε σε μια προπόνηση με το England Wheelchair Rugby League την Πέμπτη, αντικαθιστώντας τη συνηθισμένη επιχειρηματική της εμφάνιση με ένα φούτερ, ένα μπλουζάκι πόλο και αθλητικά παπούτσια καθώς συμμετείχε σε έναν αγώνα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, που υπηρετεί ως προστάτης της Rugby Football League και της Rugby Football Union – έδειξε τη σπορ πλευρά της όπου γιόρτασε την Ημέρα του Rugby League Inclusivity.

Φόρεσε ένα επώνυμο πόλο Rugby Football League συνδυάζοντας την εμφάνισή της με τα ίδια λευκά αθλητικά παπούτσια Lululemon (138 δολαριων) —που τώρα προσφέρονται σε ελαφρώς ενημερωμένο στυλ— που φόρεσε για μια εκδήλωση ράγκμπι τον Ιούνιο.

Η Kate Middleton συμμετείχε σε πολλές ασκήσεις στο Allam Sports Centre στο Hull της Αγγλίας, μαθαίνοντας πώς το Disability Rugby League βοηθάει να δοθεί αυτοπεποίθηση στα άτομα με αναπηρία, συμπεριλαμβανομένων τόσο των αναπηρικών όσο και των τροποποιημένων εκδόσεων του παιχνιδιού για όσους μπορούν να τρέξουν.

 Ταξίδεψε επίσης στη Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι τον περασμένο μήνα, φορώντας ένα λευκό παντελόνι Alexander McQueen για να εμψυχώσει την αγγλική ομάδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Λέει ότι η οικογένειά της εξαπάτησε το σύστημα για να γίνουν διάσημες – «Δεν πρέπει να είμαστε εδώ»

HerNews ka

Σάλος δίχως τέλος για το βίντεο της Σάνα Μάριν, πρωθυπουργό της Φινλανδία: «Ναι, θα κάνω τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών»

Her News b

Billboard Music Awards 2022: H Olivia Rodrigo ήταν η νικήτρια της μαγικής βραδιάς

HerNewskl