HerNews.gr
Μόδα

Kate Middleton: Το νόημα πίσω από το ρούχο που επέλεξε στο Trooping the Color

Η επιλογή του ρούχου της Kate Middleton για το Trooping the Color του περασμένου Σαββάτου, έκανε μια δήλωση με περισσότερους από έναν τρόπους.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν κομψή με λευκό φόρεμα Jenny Packham στο Trooping the Colour, κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση το 2024 εν μέσω της συνεχιζόμενης θεραπείας για τον καρκίνο. Και αντί να αγοράσει ένα νέο look, φόρεσε ένα παλιό με ένα ιδιαίτερο νόημα που αρμόζει στην περίσταση.

Η Kate Middleton φόρεσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο look σε μια εκδήλωση πριν από τη στέψη για τον Βασιλιά Καρόλου τον Μάιο του 2023, αλλά ανανέωσε το σχέδιο για να φαίνεται φρέσκο ​​για τη δεύτερη έξοδό της, αλλάζοντας την αρχική του απλή μαύρη ζώνη με μια ριγέ και προσθέτοντας ένα χαριτωμένο φιόγκο στη λαιμόκοψη.

Το Trooping the Color πραγματοποιείται κάθε χρόνο για τον εορτασμό των επίσημων γενεθλίων του μονάρχη, και δεδομένου ότι ο 75χρονος βασιλιάς παλεύει επίσης με τον καρκίνο, η επιλογή της να ξαναφορέσει ένα φόρεμα που έκανε το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της στέψης του είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Η Susan Kelley, η οποία διευθύνει το δημοφιλές βασιλικό blog μόδας What Kate Wore, λέει στο Page Six Style, «Είναι μόλις η τρίτη φορά που η πριγκίπισσα επαναλαμβάνει ένα φόρεμα για αυτό το γεγονός», προσθέτοντας ότι το look «σήμαινε σεβασμό για τον πεθερό της, καθώς φορέθηκε για πρώτη φορά σε ένα υψηλού προφίλ γεύμα πριν από τη στέψη».

Λέει ότι «υπήρχαν επίσης σημαντικοί συναισθηματικοί δεσμοί» στις άλλες περιπτώσεις που η Kate Middleton επέλεξε ένα ρούχο για το Trooping the Colour, όπως το λευκό της φόρεμα Alexander McQueen που φόρεσε για πρώτη φορά στη βάπτιση της πριγκίπισσας Charlotte και το ρούχο της για το πλατινένιο ιωβηλαίο το 2022 (επίσης από το McQueen), το οποίο είχε φορέσει σε προηγούμενη εκδήλωση με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Πολλή σκέψη γίνεται σε αυτού του είδους τις αποφάσεις και συχνά υπάρχουν μηνύματα που μεταφέρονται από τις επιλογές της γκαρνταρόμπας της πριγκίπισσας», συνεχίζει η Kelley.Η Carly Whitewood του Kate Middleton Style Blog λέει ότι η πρακτικότητα μπορεί επίσης να ήταν πίσω από αυτή τη συγκεκριμένη επιλογή ρούχων.

«Λόγω της ασθένειάς της, ίσως δεν είχε κανονίσει κάτι νέο να φορέσει για το Trooping. Φαντάζομαι ότι τους τελευταίους μήνες δεν έχει αφιερώσει χρόνο για να σχεδιάσει την γκαρνταρόμπα της, να παρακολουθεί τα ρούχα κ.λπ. κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επιπλέον, η απόφαση να παρευρεθεί μπορεί να ήταν την τελευταία στιγμή. Θα ήταν λογικό να ανανεώσει ένα παλιό ρούχο που ξέρει ότι της ταιριάζει», λέει η Whitewood.

Η μπλόγκερ προσθέτει ότι η επιλογή μπορεί κάλλιστα να ήταν επίσης μια «συνείδητη απόφαση» και «αντανακλά τη δέσμευσή της στη στοχαστική μόδα».

«Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει την Kate να κάνει συχνές συνειδητές επιλογές ρούχων, όπως να απομακρύνεται από τη γρήγορη μόδα, να αγοράζει vintage κομμάτια και να ξαναφοράει κομμάτια που απέκτησε ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, φοράει όλο και περισσότερο ρούχα από οικολογικές μάρκες και αγοράζει ρούχα κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά», λέει η Whitewood.

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τη θεραπεία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι να φορέσετε αυτόν τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το ζώδιο σας

HerNews ka

Jeremy Scott: Παραιτείται από δημιουργικός διευθυντής του οίκου Moschino μετά από μια δεκαετία

HerNews ka

Kendall Jenner: Δείτε το πανάκριβο γούνινο παλτό της αξίας 27.000 δολαρίων!

HerNews ka