HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Δημιούργησε την τέλεια πρόταση για την απόχρωση κραγιόν την άνοιξη!

Η διάσημη και αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου δημιούργησε το απόλυτο bold statement όσον αφορά το μακιγιάζ και κυρίως το κραγιον στα χείλη.

Κατερίνα Καινούργιου

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένας κλασικός τρόπος να δώσετε ένα ζωντανό και εντυπωσιακό χρώμα στα χείλη σας και να ανανεώσετε το look σας. Είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε ένα statement look χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλές αλλαγές στο μακιγιάζ σας. Επίσης, αν επιλέξετε την σωστή απόχρωση κόκκινου, μπορεί να ταιριάζει με διάφορα στυλ ντυσίματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για καθημερινά looks όσο και για πιο βραδινά events.

Κατερίνα Καινούργιου: Δημιούργησε την τέλεια πρόταση για την απόχρωση κραγιόν την άνοιξη!

Η ανοιξιάτικη απόχρωση κόκκινου κραγιόν διαφέρει από τη χειμωνιάτικη, καθώς έχει πιο φωτεινές, ζωηρές και αναζωογονητικές αποχρώσεις, ενώ η χειμωνιάτικη έχει τάση για πιο σκούρες και έντονες αποχρώσεις. Συνήθως οι ανοιξιάτικες αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν περιλαμβάνουν ροζ και κοραλί τόνους, ενώ οι χειμωνιάτικες περιλαμβάνουν κόκκινες και μπορντό αποχρώσεις.

Η σύνθεση του Ultra stay lip no.21 από Radiant Professional φαίνεται να είναι πλούσια και εμπλουτισμένη με φυτικά συστατικά που υπόσχονται ματ αποτέλεσμα και έντονο χρώμα στα χείλη.

Το γεγονός ότι περιέχει αντηλιακά φίλτρα είναι επίσης θετικό, καθώς παρέχει προστασία από τον ήλιο. Η χρήση ενός ειδικού σφουγγαριού για ομοιόμορφη εφαρμογή ακούγεται επίσης βολική για τις καθημερινές μας ανάγκες. Συνολικά, αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνονται να καθιστούν το Ultra stay lip no.21 μια ελκυστική επιλογή για ανοιξιάτικο κόκκινο κραγιόν.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Έδωσε την τέλεια πρόταση για το νυφικό μανικιούρ!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φολικό οξύ: Η απαραίτητη βιταμίνη για το δέρμα

Her News

Sydney Sweeney: Το 3D λουλουδάτο μανικιούρ της είναι η πιο hot πρόταση για την άνοιξη

HerNews ka

Τόνια Σωτηροπούλου: Το εντυπωσιακό beauty look της στο Φεστιβάλ Βενετίας

HerNewskl