HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καραβάτου: Απαντά στις φήμες περί πρόωρου τέλους του My Style Rocks

Οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Κατερίνα Καραβάτου έξω από τα τηλεοπτικά πλατό, το απόγευμα της Πέμπτης 16/2. Η παρουσιάστρια απάντησε για τα σενάρια που θέλουν το My Style Rocks να ολοκληρώνεται πρόωρα, καθώς και για την επόμενη σεζόν.

«Είμαι πολύ καλά. Είναι κάτι για μένα πολύ καινούργιο και το προσπαθώ πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το My Style Rocks, ήθελα να βρεθώ σε ένα πρότζεκτ. Δέχομαι πολύ τις κριτικές. Αν κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα με ήθελαν στο πρωινό, πάει να πει πως έκανα κάτι καλό στο πρωινό οπότε αυτό είναι πολύ γλυκό» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για την τηλεθέαση του My Style Rocks, η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε πως «δεν με αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το πρότζεκτ».

Η Κατερίνα Καραβάτου ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς και για τις φήμες περί πρόωρου τέλους του My Style Rocks λόγω εκλογών. «Για όνομα του Θεού, κάνουμε γυρίσματα, έχει ένα μήνα που ξεκινήσαμε, για όνομα του Θεού, όχι ακόμα. Δεν ισχύει ότι θα σταματήσουμε λόγω εκλογών».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Λιάνη για Ανδρέα Παπανδρέου: «Όταν “έφυγε” δεν το πίστευα, του έλεγα “σήκω” ενώ είχε φύγει από τη ζωή»

HerNews ka

Θοδωρής Αθερίδης για Μάρκο Σεφερλή: «Δεν θεωρούσαμε ότι βλέπουμε κάτι ποιοτικό» – Η απάντηση του

HerNews ka

Survivor 2024: Οι «σκληρές» αλλαγές, οι παίκτες που θα επιστρέψουν & η ημερομηνία της πρεμιέρας

HerNews ka