HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καραβάτου: “Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να πω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη”

Κατερίνα Καραβάτου-hernews

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής “After Dark”, η γνωστή παρουσιάστρια είπε ότι “αν κάτι έχω καταφέρει στα χρόνια αυτά είναι να μιλάω ειλικρινά. Είμαι ένας άνθρωπος που φαίνονται τα συναισθήματα μου. Δεν υπήρχε λόγος να μην πω αυτά τα πράγματα που είχα μέσα μου. Χάρηκα που τα είπα. Είπα την αλήθεια μου, ευχαρίστησα τους ανθρώπους. Πιστεύω πολύ στην αξιοπρέπεια, στις καθαρές κουβέντες. Ποτέ δεν είναι κάποιος αποδεκτός 100% από όλους, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους αλλά είναι ωραίο να τιμάς την πορεία σου και να προχωράς μπροστά“.

Κατερίνα Καραβάτου-hernews

Όσον αφορά τον χωρισμό της, η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε πως:

Έγινε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, το βάρος το αισθάνομαι σε σχέση με εμάς και τα παιδιά μας. Ο κόσμος δεν μας ενόχλησε καθόλου. Είχα σκεφτεί αν θα με βλέπουν περίεργα αλλά όχι. Και οι άνθρωποι των media ενημέρωσης μας φέρθηκαν καλά. Με τον Κρατερό δουλεύαμε επτά χρόνια μαζί, δεν ήμασταν απλά παντρεμένοι ήμασταν μαζί στη δουλειά. Ήταν μια κοινή εικόνα. Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να πω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη“.

Νεότερα Άρθρα

Ματίνα Παγώνη: «Στις σπουδές μου στη Νάπολη είχα επαφές με τη μαφία αλλά δεν το ήξερα»

HerNews ka

Νίκος Φλωρινίωτης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά»

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη σε Νίκο Μουτσινά: «Ρουφούσα τη δική σου θετική ενέργεια η οποία με έβγαλε από πολύ ζόρικες & σκοτεινιασμένες στιγμές»

HerNews ka