HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατρίνα Τσάνταλη: «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια»

Η Κατρίνα Τσάνταλη μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και στη Σοφία Ραφτοπούλου όπου αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη, στο παιδί της με τον Ανδρέα Βούλγαρη αλλά και στις προσπάθειες που έκαναν για να γίνουν γονείς.

Η συγγραφέας έγινε μανούλα πριν από τρεις μήνες κάτι που κρατούσε ως «επτασφράγιστο» μυστικό και έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ανδρέα Βούλγαρη, ένα υγιέστατο αγοράκι.«Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Εγώ ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι τριών μηνών», δήλωσε αρχικά η Κατρίνα Τσάνταλη.

Και πρόσθεσε «Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Ανδρέας είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα».

Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Κατρίνα Τσάνταλη ανέφερε: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια, δεν ήταν εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες». 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο θα κινηθεί νομικά

HerNews ka

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες θέλετε να ελέγχετε το κινητό και το μυαλό της κοπέλας σας»

HerNews ka

Βίκυ Βολιώτη: «Δεν με απασχόλησε ποτέ να διαιωνίσω το DNA μου, δεν θεωρώ ότι τα παιδιά είναι συνέχειά μας»

HerNews ka