HerNews.gr
CELEBRITIES

Κατσούλης για χωρισμό με Καραβάτου: “‘Έχουν γραφτεί τέρατα. Και η καλή σχέση πουλάει”

Κρατερός Κατσούλης-hernews

O Κρατερός Κατσούλης μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης και τον Γρηγόρη Αρναούτογλο, δε δίστασε να μιλήσει για τον προσωπική του ζωή.

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου

Αρχικά, αναφέρθηκε στον χωρισμό του με τη γνωστή παρουσιάστρια, ο οποίος άφησε άφωνους τους τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως συνεχίζουν να διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ προσέθεσε πως:

“Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτό αν δεν το συμφωνήσουν οι δύο, ενήλικες να γίνει, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση. Δεν είναι κακό. Μπορεί και η καλή σχέση να πουλάει. Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλεις πράγματα για να γίνει ντόρος”.

Κρατερός Κατσούλης-hernews

Όσον αφορά αυτά που γράφτηκαν για τον χωρισμό τους, αλλά και τα διάφορα σενάρια για την πλέον υπάρχουσα σχέση τους, εκείνος είπε πως :

“‘Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή κι εκεί που σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο τον δικηγόρο. Είναι ωραίο να μάθουμε κάποια στιγμή ότι και μία καλή ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις, να βρεις, να δημιουργήσεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη ιστορία» είπε ο Κρατερός Κατσούλης”.

Η δημοσιοποιήση του χωρισμού τους έγινε από το πρώην ζευγάρι, καθώς είχαν αναφέρει πως:

“Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη”.

Κρατερός Κατσούλης-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η σύγκριση με την Καγιά και το μέλλον της στο GNTM

HerNewskl

Shaya: “Tράβηξα τουλάχιστον δύο χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση για να καταλάβω”

HerNewskl

Red carpet :Πως καθιερώθηκε το κόκκινο χαλί ως σύμβολο μεγαλοπρεπούς υποδοχής

Her News b