HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Δείτε την να χορεύει σε viral βίντεο στο TikTok

Η Κέιτ Μίντλετον τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας χορεύοντας σε ένα viral βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είναι η μόνη που εμφανίζεται στο κλιπ που συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες χορευτικές κινήσεις της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δείχνει τις χορευτικές του ικανότητες ενώ απολαμβάνει την περιοδεία της Taylor Swift στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου τον περασμένο μήνα.

Τα παιδιά τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις επιδεικνύουν επίσης τις χορευτικές τους ικανότητες, αλλά πολύ πιο διασκεδαστικά.

@the_royal_famili8 Kate George and Charlotte dancing quietly but William and Louis dancing in William and louis a very funny way#theroyalfamily #prince #princess #princessofwales #princeofwales #princesskate #katemiddleton #princewilliam #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #dancing #funny ♬ sonido original – ✨The royal family 👑🇬🇧💂‍♀️

Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στο TikTok από έναν οπαδό της βασιλικής οικογένειας , έχει συγκεντρώσει 1,4 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 150.000 “like” από τότε που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου. 

Το τραγούδι των ABBA “Gimme! Gimme! Gimme!” που συνόδευε μουσικά το βίντεο, σήμαινε ότι η βασιλική οικογένεια φαινομενικά συντονίζει τα χορευτικά της βήματα στον ρυθμό του τραγουδιού.

Στη συλλογή των χορευτικών κινήσεων της βασιλικής οικογένειας, η Κέιτ εμφανίζεται με ένα μακρύ, μπλε και άσπρο φόρεμα καθώς χορεύει ενώ χαμογελάει. Ο μικρότερος γιος της Κέιτ και του Γουίλιαμ, ο Λούις, φαίνεται να μιμούνται τις ίδιες κινήσεις με τον πατέρα τους, ενώ παρακολουθεί τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ.Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον που δίνει μάχη με τον καρκίνο εμφανίστηκε σε μερικές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας. Έκανε μια συναισθηματική εμφάνιση στο Trooping the Color , δείχνοντας τόσο την ευθραυστότητα όσο και την ανθεκτικότητά της καθώς συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο.

Η Δούκισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ειλικρινά ότι βιώνει και «καλές μέρες» και «κακές μέρες» ενώ υποβάλλεται σε θεραπεία, ρίχνοντας φως στο “συναισθηματικό τρενάκι” που έρχεται με τη μάχη με την ασθένεια.

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που δεν πήγε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ με τον Ουίλιαμ & τα παιδιά τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

11 Σεπτεμβρίου 2001: Η μέρα που άλλαξε τον πλανήτη

Her News b

Μάργκοτ Ρόμπι: Δείτε την… απρόσμενη κίνηση του συζύγου της που την έκανε να «λυθεί» στα γέλια

HerNews ka

Ίδρυμα Κλούνεϊ: Στρέφεται κατά της Βενεζουέλας – Την κατηγορεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

georgegsp