HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: «Φορούσε περούκα» στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, έκανε την πολυαναμενόμενη δημόσια επανεμφάνισή της σε εκδήλωση του Βρετανικού Στέμματος κατά τη διάρκεια του Trooping the Color 2024 στις 15 Ιουνίου.

Αυτή η εκδήλωση παρακολουθήθηκε στενά από το κοινό λόγω της μυστικότητας γύρω από τη μάχη της πριγκίπισσας με τον καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα κομψό λευκό σύνολο που τράβηξε την προσοχή, αλλά ήταν τα μαλλιά της που πυροδότησαν τις περισσότερες εικασίες.

Οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι τα μαλλιά της έμοιαζαν πιο σκούρα και λιγότερο ζωντανά από το συνηθισμένο, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν φήμες ότι φορούσε περούκα λόγω τριχόπτωσης από τη θεραπεία του καρκίνου.

Η εφημερίδα El Nacional επικοινώνησε με τη στυλίστρια Annita Ruiz, η οποία επιβεβαίωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον φορούσε όντως περούκα.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για το μακιγιάζ και την προετοιμασία της πριγκίπισσας της Ουαλίας για την εκδήλωση.

Το μακιγιάζ, τα ρούχα και τα αξεσουάρ επιλέχθηκαν ειδικά για να κρύψουν τα ορατά αποτελέσματα της ασθένειάς της και των θεραπειών της, με στόχο να αποτρέψουν περαιτέρω εικασίες, σύμφωνα με την Marca.

Η εκτεταμένη προετοιμασία της

Η προετοιμασία της Κέιτ Μίντλετον περιελάμβανε εκτεταμένο μακιγιάζ, περούκα και επεκτάσεις φρυδιών για να καλύψει τα αποτελέσματα της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας, που μπορεί να προκαλέσουν τριχόπτωση, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα.

Επιπλέον, πολλοί παρατήρησαν ότι η πριγκίπισσα φαινόταν πιο κουρασμένη από το συνηθισμένο, μια άλλη παρενέργεια των θεραπειών της.

Η δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον έτυχε μεγάλης προσοχής και ανησυχίας.

Η σχολαστική προσπάθεια να διατηρήσει την εμφάνισή της υπογραμμίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κατά την εκπλήρωση των δημοσίων καθηκόντων της εν μέσω μάχης για την υγεία της.

Αυτό το γεγονός ανέδειξε την ανθεκτικότητα και τη χάρη της Πριγκίπισσας της Ουαλίας καθώς συνεχίζει να εκτελεί τις βασιλικές της ευθύνες σε μια δύσκολη περίοδο.

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μεξικό: 79χρονος σκότωσε την 21χρονη σύζυγό του γιατί του ζήτησε διαζύγιο

Her News

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αβέβαιο το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς

HerNews ka

Tina Turner: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας

HerNews ka