HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: «Ίσως και να μην επιστρέψει ποτέ στα βασιλικά της καθήκοντα»

Ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον στη βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να φαίνεται λίγο διαφορετικός μετά τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία κάποτε ήταν στο επίκεντρο με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, στις βασιλικές υποχρεώσεις της, «ίσως να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που την έβλεπαν οι άνθρωποι πριν», είπε στο Us Weekly Tuesday, ένας από τους γνώστες των πληροφοριών.

Η πηγή πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή «επαναξιολογεί τι θα μπορέσει να αναλάβει όταν επιστρέψει» αφού υποβλήθηκε σε προληπτικές χημειοθεραπείες για τον καρκίνο.

Επιπλέον, ο βασιλικός ειδικός Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς σημείωσε ότι όταν η Μίντλετον μπορέσει να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα «θα βασιστεί σε ιατρικές συμβουλές και θα είναι πολύ προσεκτικά ισορροπημένο».

Το δημοσίευμα έρχεται αφότου μια πηγή είπε στην Daily Beast ότι ενδέχεται να μην εμφανίζεται δημόσια ως εργαζόμενο βασιλικό μέλος για το υπόλοιπο του 2024.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τον Ιανουάριο, όταν υποβλήθηκε σε μια «προγραμματισμένη» επέμβαση στην κοιλιά , μετά την οποία διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η βασιλική οικογένεια παρέμεινε σιωπηλή σχετικά με την υγεία της, καθώς οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την ευημερία της , οι ισχυρισμοί για εξαπάτηση και οι εικασίες για διαζύγιο ήταν ανεξέλεγκτες.

“Καθάρισε τον αέρα” στις 22 Μαρτίου όταν αποκάλυψε ότι η απουσία της οφειλόταν σε πρόσφατη διάγνωση καρκίνου. Δεν αποκάλυψε ποιο είδος καρκίνου έχει.

«Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας», είπε σε ένα βίντεο που ηχογραφήθηκε χωρίς τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Καθώς η Κέιτ Μίντλετον παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα τον Απρίλιο και μάλιστα έδωσε μια μικρή ενημέρωση για την υγεία της όταν απάντησε σε έναν θαυμαστή που ρώτησε πώς τα πάει.

«Ναι, πάμε όλοι καλά», απάντησε.

Μια άλλη πολλά υποσχόμενη αναφορά κυκλοφόρησε τον Μάιο, με έναν φίλο της να λέει στο Vanity Fair ότι είχε «περάσει τα δύσκολα» με τη διάγνωση καρκίνου.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση που ανέχεται το φάρμακο και στην πραγματικότητα τα πάει πολύ καλύτερα», πρόσθεσε ο οικογενειακός φίλος.

Παρά τη θετική έκθεση, παραμένει ασαφές εάν η μητέρα τριών παιδιών θα συμμετάσχει στους ετήσιους εορτασμούς της βρετανικής μοναρχίας Trooping the Color.

Κέιτ Μίντλετον: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία της – Θα επιστρέψει σύντομα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bianca Censori: Αυτό είναι το look που φόρεσε για να καθίσει δίπλα στην Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Ποιοι θα παραστούν στην τελετή – H λίστα των καλεσμένων

Her News

Φρέντι Μέρκιουρι: Στο «σφυρί» έργα τέχνης και πολύτιμα αντικείμενα

HerNews ka